Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:35 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 22:44

Ο Αγρινιώτης Ανδρέας Δρακόπουλος επιστρέφει μ΄ένα άκρως ανεβαστικό Live 2Κ20

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανδρέας Δρακόπουλος: Επιστρέφει μ΄ένα άκρως ανεβαστικό Live 2Κ20

Ο Αγρινιώτης Ανδρέας Δρακόπουλος μετά το «Κανένας άλλος» και τον «Κανόνα», επιστρέφει με ένα Live που σίγουρα θα ξεσηκώσει το κοινό από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Το Live του Ανδρέα Δρακόπουλου περιλαμβάνει γνωστές επιτυχίες όπως ο «Άσσος» του Παντέλη Παντελίδη, το «Αντίο λέμε» του Κωσταντίνου Αργυρού ,το «Όταν λείπεις» του Πέτρου Ιακωβίδη, το  «Θα σε ξεχάσω» του Ηλία Καμπακάκη , ακόμα και το «Ξέρω τι κάνω» του Νικηφόρου αλλά και τις δικές του επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Πριν από λίγο καιρό ο Ανδρέας Δρακόπουλος βρέθηκε στο «Why Club» στις Σέρρες όπου κατά τη διάρκειά της εμφάνισης του το Live οπτικοποιήθηκε από τον Θανάση Αυξεντίδη.

Ο Ανδρέας Δρακόπουλος με την γνήσια λαϊκή χροιά του σε συνδυασμό με την σκηνική του παρουσία παρουσιάζει ένα up tempo live με αγαπημένες επιτυχίες που σίγουρα θα σας ξεσηκώσουν από το πρώτο κι όλας άκουσμα .

Δείτε το video παρακάτω:

 

Διαβάστηκε 3056 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.