Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:57 μμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 21:15

Το 25 Seconds – cafe & more … ξεκίνησε στο Αγρίνιο την κίνηση «Σε Αναμονή»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία που στα μεγάλα αστικά κέντρα λειτουργεί ήδη από καιρό ξεκίνησε και στην πόλη του Αγρινίου το κατάστημα 25 Seconds – cafe & more …

Πρόκειται για την κίνηση «Σε Αναμονή» που αποσκοπεί στην στήριξη ανθρώπων με οικονομικά προβλήματα. Συγκεκριμένα μπορεί κάποιος αγοράζοντας ένα προιόν πχ καφέ – τόστ να πληρώσει άλλο ένα ή περισσότερα, τα οποία θα μπορούν να τα αποκτήσουν κάποιοι που δεν έχουν την δυνατότητα να τα πληρώσουν σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Ο πίνακας με τα διαθέσιμα προιόντα ενημερώνεται συνεχώς.

Στο Αγρίνιο η κίνηση αυτή ξεκίνησε από το κατάστημα 25 Seconds – cafe & more … που βρίσκεται στην γωνία Παναγοπούλου και Γρίβα.

se anamoni 25 seconds 01

Η Χρύσα Σπαή μίλησε με τον υπεύθυνο του καταστήματος κον Χρυσόστομο Φεγγούλη για ενημέρωση των αναγνωστών του AgrinioBestOf.gr ο οποίος μας δήλωσε : "Η κίνηση «Σε Αναμονή» μου ήταν γνωστή από την Αθήνα και το εξωτερικό και την σκεφτόμουν πριν ανοίξω το κατάστημα. Ηθελα σε πρώτη φάση να δώ πως θα πάει το μαγαζί μου και μετά να ξεκινήσω αυτή την κίνηση. Είναι μια πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνανθρωπό μας που έχει ανάγκη. Ο κόσμος ήδη έχει ξεκινήσει και συνεισφέρει ότι μπορεί ο καθένας και εμείς φροντίζουμε πάντα να υπάρχει κάτι διαθέσιμο. Ετσι μπορεί κάποιος που έχει ανάγκη να έρθει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να πάρει έναν καφέ, ένα κουλούρι, ένα τοστ η κάτι άλλο. Αργότερα θα βάλουμε και γλυκά, μελομακάρονα, και λοιπά Χριστουγιεννιάτικα εδέσματα. Επισημαίνω ότι τα προιόντα που παρέχονται τα προσφέρει ο κόσμος αλλά και εμείς συμπλήρωνουμε ότι μπορούμε."

Στην ερωτησή μας γιατί το ξεκίνησε μας είπε ότι : «Ολοι έχουμε περάσει δύσκολες στιμές, ξέρω πως είναι να μην έχεις να πάρεις καφέ ή τσιγάρα, αλλά ξέρω και πόσο δύσκολο είναι για τους οικογενειάρχες. Εμείς θα γνωστοποιήσουμε την δραστηριοτητά μας αυτή στις σχετικές δομές του Δήμου και είμαστε στην διάθεση να εξυπηρετήσουμε τους έχοντες πραγματικά ανάγκη»

23 sec fb 04

Το AgrinioBestOF.gr σας συγχαίρει για αυτή την πρωτοβουλία και ευχόμαστε να ακολουθήσουν το παραδειγμά σας και άλλα καταστήματα στην πόλη μας ώστε να ανακουφιστεί το σύνολο των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 9209 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 23:45
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033