Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:08 μμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 18:56

Ναύπακτος: Η Εθνική Παίδων υπέταξε και απέκλεισε τους Γερμανούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Εθνική Παίδων υπέταξε την Γερμανία με 2-0 και την πέταξε εκτός συνέχειας στην τελική φάση του Elite round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Καταπληκτική εμφάνιση από την Εθνική Παίδων ποδοσφαίρου (U17) που πέταξε εκτός συνέχειας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος την Εθνική Γερμανίας.

Η ομάδα του Τάσου Θέου απέδειξε ότι οι νίκες με Αζερμπαϊτζάν (6-1) και Καζακστάν (5-1) δεν ήταν τυχαίες και στον τελικό πρόκρισης που έγινε στην Ναύπακτο, απέκλεισε τους Γερμανούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Γιώργος Κούτσιας. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε δις στο δεύτερο ημίχρονο (65’, 84’) και χάρισε στην Εθνική την τεράστια νίκη που έδωσε την πρόκριση στην τελική φάση.

Η κλήρωση για τον σχηματισμό των ομίλων της φάσης elite θα διενεργηθεί την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και οι αγώνες της θα διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2020. Η τελική φάση θα φιλοξενηθεί στην Εσθονία 21 Μαΐου – 6 Ιουνίου.

Οι ενδεκάδες

Ελλάδα: Ψιμόπουλος, Καραμάνης, Ηλ. Χριστόπουλος, Κουλιεράκης, Καράκουτης (62’ Συρμής), Τσιόκρης, Απ. Χριστόπουλος (62’ Κούτσιας), Λιάτσος (78’ Καστανάρας), Αντωνάκης (46’ Κίτσος), Κιτσάκης (87’ Ντόη), Σμπώκος.

Γερμανία: Σούλτσε, Σέμιτς, Άντρεσεν, Σούφερ, Άρεϊ-Μπι, Γκέντερ, Λούτκε, Τσαλχάνογλου (74’ Ρόος), Ρέιν, Νετζ, Κραν (66’ Σίεμπ).

galanolefko.gr

Διαβάστηκε 1345 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.