Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 17:55

Το Λύκειο Θέρμου στο 6ο Μαθητικό Ευρωπαϊκό Συνέδριο στη Βενετία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Λύκειο Θέρμου συμμετέχει στο 6ο Μαθητικό Ευρωπαϊκό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Βενετία 28 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου με θέμα “Η Ιστορία συναντά τις Τέχνες, τα Γράμματα και την Τεχνολογία: Ο Άνθρωπος και η διαδρομή του από την Αναγέννηση στο σύγχρονο πολιτισμένο κόσμο”.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, το Ίδρυμα Πολιτισμού Ιταλίας, την Αssociation Europeenne des Enseignants(AEDE).

“Το σχολείο μας θα εκπροσωπηθεί από δέκα μαθητές που θα παρουσιάσουν Αναγεννησιακούς χορούς της Ιταλίας και της Γαλλίας! Ευχαριστούμε την Οργανωτική Επιτροπή για την τιμή που μας κάνει να φιλοξενήσει στα πλαίσια του Συνεδρίου την Εισήγηση μας” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Υπεύθυνης του Συνεδρίου για το Λύκειο Θέρμου, Όλγας Προύντζου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 818 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.