Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:28 πμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 17:45

Με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης "World Connection" της Αγρινιώτισσας Νάντιας Σκορδοπούλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εγκαινιάστηκε στην Παλαιά Δημοτική Αγορά η έκθεση φωτογραφιών και εγκατάστασης της Αγρινιώτισσας Νάντιας Σκορδοπούλου με τίτλο “World Connection”

Τα εγκαίνια της έκθεσης έκανε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Μαρία Παπαγεωργίου η οποία δήλωσε : Θέλω να συγχαρώ με ιδιαίτερη θέρμη για τις δημιουργίες της τη Νάντια Σκορδοπούλου και να  ευχηθώ εκ βάθους ψυχής  να εμπνέεται και να δημιουργεί΄΄.

Η έκθεση φωτογραφιών και εγκατάστασης της Νάντιας Σκορδοπούλου, με τον τίτλο “World Connection” έχει πηγή έμπνευσης,  την ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης τη Φύση. Η Νάντια εμπνεύστηκε το προτζεκτ της από τις Αλυκές Μεσολογγίου.  Το θαλασσινό νερό ως μήτρα της ζωής και το αλάτι ως σύμβολο της αφθαρσίας και συνδετικό στοιχείο όλου του κόσμου, έρχονται με ένα αισιόδοξο μήνυμα να μας ενώσουν και να αφυπνίσουν την περιβαλλοντική μας συνείδηση, πριν το «ἅλας μωρανθῇ»…

Διάρκεια Έκθεσης έως: 15/12/2019.

Ώρες επισκέψεων:

Τρίτη έως Σάββατο 10:00-13:00 & 18:00-21:00

Κυριακή  10:30-13:00, Δευτέρα και αργίες κλειστά

world connection

Διαβάστηκε 916 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.