Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:09 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 16:45

Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών το αεροδρόμιο της ΠΑ στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η αεροπορική βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στο Αγρίνιο, εξετάζεται να μετατραπεί σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή ο εγκαταστάσεις του παλαιού αεροδρομίου στο Αγρίνιο, επιθεωρήθηκαν από αξιωματικό του Στρατού και όλα δείχνουν ότι στην 132 Σμηναρχία Μάχης που έγινε Αεροπορικό Απόσπασμα, θα μεταφερθεί αριθμός προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά.

Η ΠΑ δεν συμφωνεί μ΄ αυτή τη λύση ,αλλά φαίνεται ότι η αρνητική της θέση δεν θα επικρατήσει.

Το αεροδρόμιο στο Αγρίνιο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί διαφορετικά βεβαίως και είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον από το Κατάρ το οποίο συζητούσε για τη χρήση του από δικές του δυνάμεις για λόγους εκπαιδευτικούς. Τελικά όπως φαίνεται θα χρησιμοποιηθεί και αυτό για να αντιμετωπιστεί το φλέγον θέμα του προσφυγικού-μεταναστευτικού, στο οποίο η κυβέρνηση έχει αλλάξει ριζικά πολιτική και απόψεις σε σχέση με όσα προεκλογικά έλεγε για το θέμα.

militaire.gr

Διαβάστηκε 1075 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.