Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  6:25 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 16:25

Την ερχόμενη Κυριακή (24/11/2019 13:00) η Μεγάλη Χώρα Αγρινίου στην εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την επόμενη Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 13:00 μ.μ. θα προβληθεί από το τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλονίκης 4Ε η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα”,  με ένα όμορφο αφιέρωμα στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου και τη συμμετοχή του Χορευτικού τμήματος Καλυβίων της ΚΕΔΑ!

Η εκπομπή θα επαναπροβληθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 13:00 μ.μ. ξανά από τον Εκκλησιαστικό Σταθμό 4Ε.

Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα”, αποτελεί μια αφιερωματική εβδομαδιαία εκπομπή. Παρουσιάζει χωριά της ελληνικής υπαίθρου. Την  ιστορία τους, τα μέρη που αξίζουν επίσκεψης από τον τηλεθεατή-ταξιδιώτη.

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου η εκπομπή θα παρουσιάσει τη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου και θα μας ταξιδεύσει στην ιστορία, στα ήθη, τα έθιμα, αλλά και στις γεύσεις της Αιτωλίας και Ακαρνανίας!

Συμμετέχουν η χορωδία “Αγία Σκέπη” με Χοράρχη την κα Χρυσούλα Τασολάμπρου, το Χορευτικό τμήμα Καλυβίων της ΚΕΔΑ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Παλαιόκαστρο» Νεάπολης Αγρινίου,και ο Σύλλογος Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας, ενώ γυρίσματα έγιναν στο Λαογραφικό Μουσείο Αιτωλοακαρνανίας και τη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου!

Δείτε εδώ το κανάλι 4Ε:  http://www.tv4e.gr/livestreaming.php

kalyvia.gr

Διαβάστηκε 1101 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.