Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:54 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 14:55

Η Elevate Fashion Show Βράβευσε τη Ζωή Τηγανούρια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Elevate Fashion Show Βράβευσε τη Ζωή Τηγανούρια.

Η Elevate Fashion Trade Show που έχει γίνει πλέον θεσμός για τον φιλανθρωπικό, καλλιτεχνικό και πολιτιστικό του χαρακτήρα πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία μια ξεχωριστή βραδιά στο  ασφυκτικά γεμάτο, πολυτελές bar-restaurant Remvi, στις  13 Noembrioy 2019.

Έκπληξη της βραδιάς, ήταν η  Ζωή Τηγανούρια,  η οποία έλαβε τιμητική βράβευση για την πολυετή καλλιτεχνική προσφορά της στο πολιτισμό τιμώντας  με το μοναδικό έργο της τη χώρα μας στο εξωτερικό!  Τη βράβευση έκανε ο κ. Σάκης Σωτηράκης Πρόεδρος της Επίλεκτης Ομάδας Διάσωσης / Elite Rescue Team.

Η Ελληνίδα συνθέτιδα, σολίστ του ακορντεόν και performer, έγινε γνωστή για τον ιδιαίτερα εκφραστικό ήχο της στο ακορντεόν και για τη μοναδικότητα της να συνθέτει και να ερμηνεύει μελωδίες συνδυάζοντας Παραδοσιακά, Tango, Latin, Jazz, ακόμη και Pop στυλ μουσικής.  Αυτή η  ιδιαιτερότητα της είναι που την οδήγησε με σταθερά καλλιτεχνικά   βήματα να γράφει σήμερα μουσική για την ταινία του Hollywood με τίτλο «Tango Shalom». 

Μαζί της στην ερμηνεία ήταν  ο Μοναδικός  Σάκης Χαβιάρας. Ενώ τη  συνόδευαν οι εξαιρετικοί μουσικοί Μανώλης Ζαχαρίου μπουζούκι, Γιάννης Ρακιτζής πιάνο Δημήτρης Αποστολάκος κόντρα μπάσο, Κώστας Κεκελέρης κιθάρα, Στέλιος Γενεράλης τύμπανα,.

Χορογραφίες  από σχολές χορού Καφαντάρη. 

Τη Ζωή Τηγανούρια έντυσε ο οίκος μόδας ΜΙΚΑΕΛ με εκπληκτικά φορέματα!

Ενώ το  hairstyle της έκανε η Άννα Κοτζαγερίδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους σημαντικές   προσωπικότητες του πολιτισμού της πολιτικής της μόδας. Σημαντική ήταν και η στιγμή της βράβευσης της κας  Βούλας Πατουλίδου Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και  η πρώτη γυναίκα χρυσή ολυμπιονίκης στην Ελλάδα, από την    Κα Βασιλική Νάκου Αναπληρώτρια Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος της ΝΔ, αλλά και η βράβευση του  παγκόσμιου πρωταθλητή στην πάλη,  Άγγελου Κούκλαρη.  Παραβρέθηκαν επίσης, κος Διαμαντής Γκολιδάκης  καρδιολόγος, ο κος Παναγιώτης Ψωμιάδης πολιτικός και κ.α. Προλόγισε η Βίκυ Ραπτάκη.  Μέρος των εσόδων δόθηκαν  στο «Φροντίδα για το Παιδί».

Συντονίστρια της βραδιάς ήταν η Ελίνα Παπά Ελευθεριάδου.

Διαβάστηκε 3234 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.