Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 19:06

«Σύμβολο των μικρομεσαίων» ο Αγρινιώτης καφετζής: εμφανίστηκε και στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ιδιοκτήτης καφενείου , σε κεντρικό σημείο του Αγρινίου, Βασίλης Μπαλάσκας συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας.

Έγινε viral στο διαδίκτυο όταν τα αμείλικτα ερωτήματα που έθεσε προς το κράτος, σε πρόσφατη ανάρτηση του στο facebook , κοινοποιήθηκαν από χιλιάδες χρήστες , προκάλεσαν χιλιάδες σχόλια και έκαναν το γύρο του ελληνικού διαδικτύου.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πλέον και «σύμβολο των μικρομεσαίων» και με αυτό τον τρόπο τον παρουσίασε ο ΣΚΑΙ στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων.

Η κάμερα εισέβαλλε στο παραδοσιακό καφενείο που διατηρεί για δεκαετίες ο Βασίλης Μπαλάσκας που στο Αγρίνιο είναι γνωστός καθώς κατήρθε και ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  και είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media.

«Είμαστε οι τελευταία τρύπα της φλογέρας, δεχόμαστε πίεση απ’ όλους», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα θέτοντας επί τάπητος την υπερφορολόγηση των μικρομεσαίων και τα προβλήματα  που οι αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες   στον χώρο της εστίασης.

Δείτε το απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ πατώντας ΕΔΩ (στο 33ο λεπτό).

Εμφανίστηκε εξάλλου και στη σημερινή πρωινή εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στο Οpen. Δείτε στο 1.43.00′

agrinionews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 926 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.