Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:06 μμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 21:04

«Φιλόδημος»: Επιχορήγηση σε δήμους κάτω των 50.000 κατοίκων για υποδομές καθαριότητας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, επιχορηγούνται όλοι οι δήμοι με πληθυσμό κάτω των 50.000 κατοίκων με 150.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» για την αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας.

Το ύψος προϋπολογισμού της συγκεκριμένης πρόσκλησης είναι 40.000.000 €.

Συγκεκριμένα, κάθε δήμος που ικανοποιεί το ανωτέρω πληθυσμιακό κριτήριο, μπορεί να αποκτήσει άμεσα μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας απορριμματοφόρα ή σάρωθρα προκειμένου να παρέχει ποιοτικότερες υπηρεσίες στους δημότες.

«Η συγκεκριμένη πρόσκληση καταδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο το έμπρακτο ενδιαφέρον του Υπουργείου Εσωτερικών για την αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών καθαριότητας και την αναβάθμιση του στόλου οχημάτων των Δήμων της χώρας», αναφερει σε σχετικό του σχόλιο στο facebook, ο δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1030 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.