Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 18:13

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αγρινίου – Θέρμου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»: Πολυτεχνείο 1973, 46 χρόνια μετά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κάθε Νοέμβρη, η σκέψη και η καρδιά όλων μας είναι στο Πολυτεχνείο, στην εξέγερση των φοιτητών, στον αγώνα της νεολαίας μας για δημοκρατία και ελευθερία. Η αντίσταση απέναντι στη Χούντα των Συνταγματαρχών, ο ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου για ψωμί, παιδεία, ελευθερία και δημοκρατία αποτελούν πολύτιμη πηγή γνώσης, έμπνευσης και παραδειγματισμού για τους αγώνες του σήμερα και του αύριο.

Σαράντα έξι χρόνια μετά, πολλά από τα αιτήματα εκείνης της εποχής παραμένουν και σήμερα επίκαιρα και δίνουμε καθημερινά μικρές και μεγάλες μάχες για τη διεκδίκησή τους. Ο αγώνας για εργασία, για ουσιαστική και ποιοτική δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση, για την υπεράσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, για δημόσια δωρεάν υγεία, για την προάσπιση και διεύρυνση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δημοκρατικών ελευθεριών παραμένει αταλάντευτος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Παπαχρήστος

Ο Γενικός Γραμματέας

Σωτήριος Λιάγκας

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 895 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.