Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:19 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 17:11

Αλλαγή έδρας και εντός αύριο ο Χαρίλαος Τρικούπης με το Παγκράτι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα γύρο θα αργήσει η επιστροφή του Ντίνου Καλαμπάκου στο κλειστό του Μετς, καθώς η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πολλά προβλήματα στην οροφή του κλειστού , και έτσι η αναμέτρηση του Παγκρατίου με τον Χαρίλαο Τρικούπη άλλαξε έδρα, και θα διεξαχθεί στο Μεσολόγγι.

Έτσι, οι «ροσονέρι» θα δώσουν ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι, με τα προβλήματα στο κλειστό να επιβαρύνουν το δύσκολο πρόγραμμα το οποίο είχαν στο ξεκίνημα της σεζόν.

Μεσολογγίου 17.00 Χαρίλαος Τρικούπης-Παγκράτι Σταματόπουλος – Καρπάνος – Χριστινάκης (Πατσαντζόπουλος)

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων:

Α) Ο αγώνας ΑΟ Παγκρατίου- ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης, για την 7η αγωνιστική του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 16/11/2019 και ώρα 17.00, αντί στο ΜΕΤΣ θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, με γηπεδούχο τον ΓΣ Χαρίλαο Τρικούπη και φιλοξενούμενο τον ΑΟ Παγκρατίου.

Β) Ο αγώνας ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης – ΑΟ Παγκρατίου για την 22η Αγωνιστική τους Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, της 14/03/2020 και ώρα 17.00, αντί στο ΔΑΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, θα διεξαχθεί στο ΚΓ Μετς, με γηπεδούχο τον ΑΟ Παγκρατίου και φιλοξενούμενο τον ΓΣ Χαρίλαο Τρικούπη.

Πηγή: basketa.gr

Διαβάστηκε 1407 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.