Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:47 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 17:08

Συναδέλφους – πολιτικούς επέλεξαν οι φαρμακοποιοί

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Χρήστος Γκούντας πρώτευσε στις εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τριχωνίδας, ο Θανάσης Παπαθανάσης στις εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας.

Οι φαρμακοποιοί της Αιτωλοακαρνανίας έδειξαν να εμπιστεύονται συναδέλφους τους που έχουν πολιτική δραστηριότητα. Για τον πολιτευτή της ΝΔ βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά. Ο Θανάσης Παπαθανάσης εκλέγεται συνεχόμενα εδώ και πολλά χρόνια αντιπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, ενώ από το 2018 είναι ο εκλεγμένος Αντιπρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακοποιών (PGEU) που εκπροσωπεί 33 χώρες και περισσότερα από 450.000 φαρμακεία.

Ο αντιδήμαρχος Αγρινίου όμως Χρήστος Γκούντας επανέρχεται δυναμικά στα δρώμενα του τοπικού συλλόγου, αφού αναδείχθηκε με διαφορά πρώτος στην εκλογική διαδικασία. Θα είναι όπως όλα δείχνουν πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τριχωνίδας μετά από περίπου 12 χρόνια.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 906 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.