Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:48 πμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 14:33

Επίσημη Παρουσίαση του Κινήματος Αιτωλοακαρνάνων στα ΜΜΕ και στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας (Πέμ 21/11/19 19:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επίσημη Παρουσίαση του Κινήματος Αιτωλοακαρνάνων στα ΜΜΕ και στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, την Πέμπτη 21/11/19 ώρα 19:30 στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ του Αγρινίου.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων, δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2019 με σκοπό να γίνει μια δεξαμενή σκέψεων για τα προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τον νομό Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και να γίνει ένας μοχλός πίεσης προς όλους τους αρμόδιους φορείς για τη λύση τους.

Το Κίνημά μας έγινε αμέσως δεκτό από πολλούς συμπατριώτες μας και έτσι αποφασίσαμε να συγκρότησή του με καταστατικό και αρχές.

Οι πυρήνες που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του, δεν είναι σε καμία περίπτωση πολιτικά ή κομματικά στελέχη, αλλά ανησυχούντες ενεργοί πολίτες που βλέπουν καθημερινά την Αιτωλοακαρνανία να χάνεται στον μαρασμό και την αδιαφορία των πολιτικών ταγών για δεκαετίες τώρα.

Έτσι την Πέμπτη 21/11/2019 και ώρα 19:30 θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του Κινήματος, στην αίθουσα του ισογείου στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ Αγρινίου, όπου θα ανακοινωθούν οι αρχές και οι στόχοι του και καλείστε να καλύψετε δημοσιογραφικά το γεγονός, για ενημέρωση των πολιτών του νομού. Μετά την παρουσίαση, θα ακολουθήσει διάλογος και ερωτήσεις από το κοινό και τους δημοσιογράφους.

Με τιμή

Η 9μελής Συντονιστική Επιτροπή

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, σας παρακαλώ επικοινωνήστε
με τον κ. Τσόλκα στο 6977.210.290 ή με τον κ. Φέρρα στο 6973.330.547
Για περισσότερες πληροφορίες για το Κίνημά μας θα βρείτε στο facebook: Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων και στην ιστοσελίδα μας: www.kinetol.gr
Για τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα στο: Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Διαβάστηκε 2302 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 20:14
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.