Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:38 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 10:45

Αλλάζει όψη η πλατεία Τζαβελαίων στη Ναύπακτο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ουσιαστικές παρεμβάσεις προχωρά ο Δήμος Ναυπακτίας και συγκεκριμένα το τμήμα περιβάλλοντος με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο κ. Κοτρωνιά με παρεμβάσεις στην πόλη της Ναυπάκτου. Η πλατεία Τζαβελαίων στο Κεφαλόβρυσσο ήταν ένα πάγιο έτοιμα των κατοίκων της περιοχής για να καθαριστεί και υπάρχει η ανάλογη φροντίδα στα δέντρα και στους μεγάλους φοίνικες που υπάρχουν εκεί.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε παρέμβαση με το κλάδεμα των τεράστιων δένδρων αλλά και γενικότερα με σκοπό τον καλλωπισμό της πλατείας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr τις επόμενες ημέρες θα επισκευαστούν τα παγκάκια και η πλατεία μετά από αρκετό καιρό θα είναι ξανά φιλόξενη για τους πολίτες της Ναυπάκτου και της ευρύτερης περιοχής.

Εκτός από την πλατεία στο Κεγαλόβρυσσο παρέμβαση υπήρξε και στο 2ο λύκειο και γυμνάσιο με το κλάδεμα ενός μεγάλου και επικίνδυνου δένδρου που ήταν δίπλα στην είσοδο του σχολείου.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 907 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.