Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:09 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 00:48

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά… 95 χριστουγεννιάτικα δέντρα θα πάρει ο δήμος Αγρινίου!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα μικρό …δάσος θα χρειαστεί φέτος ο δήμος Αγρινίου για να τοποθετήσει χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλη την έκτασή του!  Όπως φαίνεται, ο δήμος αποφάσισε να ανανεώσει τον χριστουγεννιάτικο …εξοπλισμό του σε δέντρα, ευτυχώς χωρίς οικολογικό κόστος αφού σε αυτές τις περιπτώσεις δέντρα και δεντράκια προέρχονται από ειδικά φυτώρια.

Για τον παραπάνω σκοπό θα χρειαστούν ούτε ένα, ούτε δύο αλλά… 95 δέντρα συμπεριλαμβανομένου ενός πολύ μεγάλου, δύο μεγάλων και 92 μικρότερων!

Στο διαδίκτυο έχει αναρτηθεί το όνομα του ιδιώτη στον οποίο ανατέθηκε το έργο μαζί με τις τιμές και για την ιστορία το μεγάλο δέντρο θα είναι μεταξύ 13 και 15 μέτρων, τα δύο άλλα μεγαλύτερα από 10 έως 12 μέτρα και τα υπόλοιπα 92 μεταξύ πέντε και έξι μέτρων.

Οι προδιαγραφές είναι συγκεκριμένες, τα δέντρα δεν πρέπει να έχουν ατέλειες, όπως π.χ. κλαριά που εξέχουν. Η παραλαβή θα γίνει από μια ειδική επιτροπή που θα τα εξετάσει αν είναι εντάξει και θα συντάξει σχετικό πρωτόκολλο!

Καλορίζικα, πάντως, θα δοθεί νέος γιορτινός αέρας αν διακοσμηθούν σωστά και κυρίως σε όλο το εύρος του δήμου.

agrinionews.gr

 

 
Διαβάστηκε 931 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.