Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:36 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 18:58

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας στο Θέρμο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 έγινε η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στο δημαρχείο Θέρμου υπό την προεδρία του δημάρχου κ. Σπυρίδωνα Κωνσταντάρα, με την συμμετοχή του υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Γιάννη Τέγα, του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλ/νιας κ. Χριστοφόρου Μπόκα, των διοικητών Π.Υ. Αγρινίου κ.Ευστρατίου Πετράκη, Θέρμου κ.Αλεξάνδρου Θεοδωρόπουλου, Ναυπάκτου κ. Κωνσταντίνου Μπέκου, του διοικητού του Α.Τ. Θέρμου κ. Πέτρου Δούκα, του εκπροσώπου του Δασονομίου Θέρμου κ. Χρήστου Δημητρακάκη, του αντιδημάρχου κ. Κωνσταντίνου Παπαθανασόπουλου, του δημοτικού συμβούλου κ. Ιωάννη Παπαθανασόπουλου, του εκπροσώπου των ραδιοερασιτεχνών – εθελοντών κ. Χριστόφορου Αθανασίου και του Μηχανικού του δήμου κ. Αποστόλου Τσινιά.

Στην συνεδρίαση έγινε ανταλλαγή απόψεων και εκπονήθηκε σχεδιασμός αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων στο Δήμο Θέρμου με συνεργασία και συντονισμό όλων των υπηρεσιών.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 883 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.