Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:34 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 17:25

O Παναθηναϊκός ζήτησε εισιτήρια για Αγρίνιο, δεν πήρε λόγω… ΑΕΚ!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στην 11η αγωνιστική της Super League, όμως, οι γηπεδούχοι αρνήθηκαν έπειτα απ’ όσα είχαν συμβεί στο ματς με την ΑΕΚ…

Όταν η «Ένωση» επισκέφθηκε το Αγρίνιο, είχαν διατεθεί εισιτήρια προς τους οπαδούς της, την τελευταία στιγμή υπήρξε ανακοίνωση για… απαγόρευση μετακίνησης και εν τέλει άρθηκε για να βρεθεί κανονικά κόσμος των «κιτρινόμαυρων» στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Το γεγονός, ωστόσο, πως στις εξέδρες βρέθηκαν πολύ περισσότεροι από τα εισιτήρια που είχαν εξασφαλιστεί από την ΑΕΚ, έκανε τον Παναιτωλικό να μη δώσει τώρα εισιτήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Στη σημερινή (14/11) σύσκεψη με την Αστυνομία και τους εκπροσώπους του «τριφυλλιού» και της ομάδας του Αγρινίου για τα μέτρα ασφαλείας, τονίστηκε στους «πράσινους» πως έπειτα απ’ όσα συνέβησαν τότε με την «Ένωση», δεν θα παραχωρηθούν εισιτήρια…

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1333 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.