Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:01 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 18:05

Στήνεται το παγοδρόμιο και το χωριό των Χριστουγέννων στα Σφαγεία!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες εργασίες για το φετινό στήσιμο του χριστουγεννιάτικου παγοδρομίου και του αντίστοιχου εορταστικού χωριού-παιδότοπου στο Αγρίνιο.

Έχουν τοποθετηθεί οι πρώτες κατασκευές, σπιτάκια κλπ στον χώρο του δημοτικού πάρκινγκ στα Σφαγεία, όπου φέτος θα είναι το επίκεντρο της διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.

Όλο το θέμα θα μπει σε πλήρη λειτουργία στις 29 Νοεμβρίου και προτιμήθηκε φέτος η συγκεκριμένη περιοχή – μετά από την πλατεία Δημάδη και τις αποθήκες Παπαστράτου τα προηγούμενα χρόνια-, κυρίως για να κερδηθεί χώρος και να υπάρχει ευκολότερη πρόσβαση.

Εκτός από το παγοδρόμιο θα υπάρχει και ποικιλία από παιχνιδότοπους, ειδικούς για τα παιδιά. Δύο επιχειρηματίες έχουν αναλάβει το όλο project και ευελπιστούν όλοι σε μεγαλύτερη ακόμη προσέλευση από τα προηγούμενα χρόνια και γιατί όχι καθιέρωση του χώρου σαν ένα μόνιμο χριστουγεννιάτικο χωριό για το Αγρίνιο.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1103 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.