Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:18 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 17:23

Πρωτάθλημα δύο ομάδων η Superleague 1

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καθώς στο φετινό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν ήδη 10 αγωνιστικές, αρχίζει και φαίνεται ξεκάθαρα πως η Superleague 1 θα είναι ένας αγώνας για δύο... Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, είναι οι μόνες ομάδες που βαδίζουν μέχρι τώρα αήττητες. Στην 1η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται ο Ολυμπιακός ενώ ο ΠΑΟΚ ακολουθεί με 2 πόντους διαφορά.

Ο «δικέφαλος» του βορρά που πέρυσι κέρδισε το νταμπλ, για πρώτη φορά στην ιστορία του, έχει σημειώσει 7 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ ο Ολυμπιακός έχει στο ενεργητικό του 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Μετά από τις δύο τελευταίες χρονιές στις οποίες ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, φαίνεται ότι φέτος μπήκε πιο δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου. Δοκιμάζοντας μάλιστα για 2η χρονιά τον προπονητή Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του. Οι «ερυθρόλευκοι», κάτοχοι 44 τίτλων πρωταθλήματος, δείχνουν εξαιρετικές επιδόσεις φέτος με πάγιο στόχο την επιστροφή του τίτλου στο «λιμάνι».

Από την άλλη, o τιτλούχος συνεχίζει απτόητος τον αγώνα του και για το φετινό τίτλο, μένοντας προς το παρόν ένα βήμα πίσω από τον Ολυμπιακό. Μετά από την περασμένη χρονιά που του χάρισε μια φοβερή επιτυχία, μέσα όμως από πολλά επεισόδια, ποινές και όλα τα παρεπόμενα, ο ΠΑΟΚ καταφέρνει και φέτος να κρατάει μέχρι τώρα το αήττητο.

Όλα λοιπόν δείχνουν πως ο τελικός νικητής θα κριθεί στα ντέρμπι και ειδικά στα μεταξύ τους. Για την επόμενη αγωνιστική, που είναι η 11η του πρωταθλήματος, το στοίχημα της bwin για τη Superleague 1 δείχνει νικήτριες τις δύο κορυφαίες ομάδες, καθώς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο και ο ΠΑΟΚ την ΑΕΛ.

Έως τώρα τις ισοπαλίες που έχουν φέρει οι 2 ομάδες τις έχουν φέρει σε ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ έχει μία ισοπαλία με τον Άρη, μία με την ΑΕΚ και μία με τον Παναθηναϊκό. Για τον Ολυμπιακό η μία ισοπαλία ήρθε στο ντέρμπι των «αιωνίων» και η άλλη στο παιχνίδι με την Ξάνθη, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ «τρέχουν» με μια ανάσα διαφορά στο πρωτάθλημα και σίγουρα το μεγάλο ξεκαθάρισμα θα γίνει στα μεταξύ τους παιχνίδια. Οι δύο ομάδες θα έρθουν φέτος αντιμέτωπες για πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη, για τη 12η αγωνιστική, ενώ ο ο 2ος μεταξύ τους αγώνας στην Τούμπα θα γίνει προς το τέλος της χρονιάς για την 25η αγωνιστική. Αν λοιπόν οι διεκδικητές του τίτλου αποφύγουν τα αναπάντεχα παραστρατήματα, τότε σίγουρα ο πρωταθλητής θα κριθεί σ΄αυτά τα ντέρμπι.

Αγώνας δρόμου για δύο η φετινή Superleague 1, καθώς η ΑΕΚ στην τρίτη θέση βρίσκεται αρκετά πίσω βαθμολογικά, έχοντας αυτή τη στιγμή 9 πόντους διαφορά από τον Ολυμπιακό και 7 πόντους από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστηκε 2889 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 18:55
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.