Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 12:49

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου συγχαίρει τον Λ. Μπλέτσα για την επανεκλογή του στο ΤΕΕ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου απευθύνει τα θερμά της συγχαρητήρια στον συνδυασμό του Προέδρου κ. Μπλέτσα Στυλιανού για την επικράτηση του στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο Τεχνικό Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και ιδιαίτερα στους τρείς εκλεγμένους που προέρχονται από τον Δήμο Μεσολογγίου κ. Λύρο Επαμεινώνδα, κ. Ηγούμενο Κωνσταντίνο και κ. Ζαντέ Παναγιώτη.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που καλούνται να υπηρετήσουν, σε μια εποχή με αρκετές απαιτήσεις για τη βιώσιμη πρόοδο του βασικότερου πυλώνα της οικονομίας, του εμπορίου και της υγιούς επιχειρηματικότητας, καθώς και να συνεχιστεί η αγαστή και άψογη συνεργασία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου με το Τεχνικό Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας για την αντιμετώπιση προβλημάτων που ταλανίζουν τον Νομό μας.

Τις θερμότερες ευχές μας για μία επιτυχημένη και παραγωγική θητεία.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 753 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.