Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:06 μμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 12:28

«Οικογένεια ώρα μηδέν;» Ομιλία του πρωτοπρ. Θεμιστοκλέους Χριστοδούλου στη Σχολή Γονέων στο Μεσολόγγι (Κυρ 17/11/2019 18:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Οικογένεια ώρα μηδέν;»

Ομιλία του πρωτοπρ. Θεμιστοκλέους Χριστοδούλου

στη Σχολή Γονέων στο Μεσολόγγι

Με την ακολουθία του αγιασμού για την έναρξη της νέας χρονιάς, που θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, αρχίζουν οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, την προσεχή Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:30’, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως (οδός Κανάτα 2 και Γ. Χονδρού).

Ομιλητής, στην πρώτη συνάντηση, θα είναι ο αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρ. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Οικογένεια ώρα μηδέν;».

Ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου γεννήθηκε το 1969 στην Ορεστιάδα του Νομού Έβρου. Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό δίπλωμα στο Ινστιτούτο Ανατολικών Σπουδών Ρώμης. Επίσης είναι διπλωματούχος της Βατικανής Σχολής Παλαιογραφίας. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.

Διαβάστηκε 1191 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.