Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο Αγρίνιο το Κύπελλο Καράτε Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Αγρινίου Μιχάλης Κούσης.

Στο Αγρίνιο βρέθηκαν 18 Αθλητικοί Σύλλογοι με περισσότερους από 280 αθλητές από όλη την Δυτική Ελλάδα.

Οι αθλητές αγωνίστηκαν στους αγώνες KATA και KUMITE. Το Αγρίνιο εκπροσωπήθηκε από τον Α.Γ.Σ. SHOTOKAN, με τον Ομοσπονδιακό Περιφερειακό Προπονητή Θωμά Δερβίση. Εκπροσωπήθηκε επίσης από τον Α.Σ.Π.Τ. Οινέας με προπονητή τον Γεράσιμο Αλευρά.

Ο πολυνίκης Α.Γ.Σ. SHOTOKAN, έλαβε 88 μετάλλια. Σε δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός Περιφερειακός Προπονητής Θωμάς Δερβίσης ανέφερε μεταξύ άλλων «ευχαριστώ τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Χρήστο Ζαρκαβέλη για την αμέριστη στήριξη τους στους αγώνες.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την διεξαγωγή του Κυπέλλου Καράτε που διεξήχθη στο Αγρίνιο. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι πήραν μέρους στους αγώνες και στους αθλητές που κοπίασαν για να κερδίσουν τα μετάλλια. Υποσχόμαστε ότι στο μέλλον θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε στο Αγρίνιο».

Θερμές ευχαριστίες στους: Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Χρήστου Ζαρκαβέλη, Προϊσταμένη ΔΑΚ Αγρινίου Μαρία Τσώνη, Την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, Την πρόεδρο της ΕΛΟΚ Εμμανουέλλα Ποντίδα και τον επίτιμο πρόεδρο της ΕΛΟΚ και μέλος της ΔΟΕ Γεώργιο Γερόλυμπο,Τους χορηγούς του Κυπέλλου, Τους γονείς τους αθλητές και τους δασκάλους.

sinidisi.gr