Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 09:53

Ολοκληρώνονται ουσιαστικές παρεμβάσεις στις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τρεις σημαντικές παρεμβάσεις έργων δρομολογήθηκαν και αναμένεται να ολοκληρωθούν τις προσεχείς ημέρες στη Δημοτική Ενότητα Χάλκειας με τη συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και των Αντιπεριφερειαρχών Υποδομών και Έργων κ. Θανάση Μαυρομάτη και Αιτωλοακαρνανίας κ. Μαρίας Σαλμά.

Πιο συγκεκριμένα, προχώρησε η διάνοιξη του δρόμου στις Τοπικές Κοινότητες Κάτω Βασιλικής και Τρικόρφου, που διευκολύνει την πρόσβαση στις γεωτρήσεις των Τοπικών Κοινοτήτων: Άνω και Κάτω Βασιλική, Καλαβρούζα και Χάνια Γαβρολίμνης.  Σημειώνεται ότι, με τη συγκεκριμένη παρέμβαση καθαρίστηκαν οι γεωτρήσεις και εξασφαλίστηκε επιπλέον η προστασία αυτών. 

Επίσης, καθαρίστηκε το ρέμα που βρίσκεται στη θέση Αμουδέρα, η οποία εκτείνεται από την Τοπική Κοινότητα της Κάτω Βασιλικής έως τις άνω Τοπικές Κοινότητες της Χάλκειας.  Ενώ, τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνονται οι προγραμματισμένοι καθαρισμοί στο σύνολο των Τοπικών Κοινοτήτων της Χάλκειας. 

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας δήλωσε σχετικά: «Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις αποτελούσαν πάγια αιτήματα των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας.  Σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Χάλκειας κ. Σπύρο Τραχύλη καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη δρομολόγηση και υλοποίησή τους από την Περιφέρεια ώστε τις επόμενες ημέρες να έχουμε την ολοκλήρωσή τους.  Για τη Δημοτική Αρχή αποτελεί βασική προτεραιότητα να στεκόμαστε στο πλευρό όλων των δημοτών και να επιδεικνύουμε, όπου αυτό είναι εφικτό, άμεσα αντανακλαστικά στις αυξημένες ανάγκες των Τοπικών μας Κοινοτήτων».

Διαβάστηκε 900 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.