Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 19:57

Η μεταλλική γέφυρα Ματσουκίου στον Αχελώο (φώτο - βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια ανάσα από το φράγμα Καστρακίου και συγκεκριμένα στην τεχνητή λίμνη Στράτου βρίσκεται η μεταλλική γέφυρα Ματσουκίου.

Η κατασκευή της είναι ιδιαίτερη από τις άλλες γέφυρες και έχει μερικές ομοιότητες με την γέφυρα Μπανιά. Βρίσκεται σε περίπου 13 χλμ. μακριά από το Αγρίνιο και συνδέει το χωριό Ματσούκι με τα Σπολάιτα.

Πρόκειται για μια χαμηλή γέφυρα που απλώνεται πάνω από την τεχνητή λίμνη Στράτου και χαρίζει ένα απαράμιλλης ομορφιάς έργο τέχνης μέσα στο έντονο στοιχείο της φύσης.

Η γέφυρα Ματσουκίου μέ τον φωτογραφικό φακό του Γιώργου Καρδαρά.

gefira matsoykioy 01

gefira matsoykioy 02

gefira matsoykioy 03

gefira matsoykioy 04

gefira matsoykioy 05

gefira matsoykioy 06

gefira matsoykioy 07

gefira matsoykioy 08

gefira matsoykioy 09

gefira matsoykioy 10

Η γέφυρα Ματσουκίου από την βίντεο λήψη του Ανδρέα Κουτσοθανάση.

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 15283 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 20:42
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr