Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:54 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 17:22

«Warriors – Θύρα 6»: «Ειρωνικά γελάκια παιχτών, δείγμα άρρωστης νοοτροπίας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού, Warriors – Θύρα 6, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αφήνουν αιχμές για ποδοσφαιριστές της ομάδας και κάνουν λόγο για «άρρωστη νοοτροπία» και «συμπεριφορές που δεν θα ξαναγίνουν ανεκτές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το βαρέλι δεν έχει πάτο. Ο Παναιτωλικός πλέον μοιάζει ανίκανος να κερδίσει ακόμα και σε οικογενειακό διπλό. Ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές: ανόητη αποβολή παίχτη και γκολ-δώρα του τερματοφύλακα στους αντιπάλους, ενώ τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να γυρίσει την κατάσταση.

Η ομάδα χτες έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να μην πάρει ούτε πόντο απέναντι σε έναν χειρότερο αντίπαλο. Πρέπει η διακοπή που ακολουθεί να γίνει η τελευταία ευκαιρία για ανασύνταξη και να τελειώσει η εσωστρέφεια.

Ειρωνικά γελάκια ορισμένων παιχτών χτες μετά το τέλος του αγώνα είναι δείγμα της άρρωστης νοοτροπίας της ομάδας. Τέτοιες συμπεριφορές δεν θα ξαναγίνουν ανεκτές και θα μας βρουν απέναντι τους. Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα και ομάδα σημαίνει παίζουμε όλοι μαζί, είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε είμαστε ένα, όχι ο καθένας για την πάρτη του.

Αυτά υπάρχει κάποιος να τα εξηγήσει στους παίχτες; Ο πραγματικός υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την κατρακύλα θα εμφανιστεί να ζητήσει από ΟΛΟΥΣ μας συγγνώμη ή θα μείνει βολεμένος πάνω στον μισθό του και θα συνεχίσει να κρύβετε πίσω απ τον προπονητή και τους παίχτες;

ΥΓ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΕ !!!!!!

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1229 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.