Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  5:49 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 10:50

Τα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης φωτογραφίας του Γυμνασίου Γαβαλούς με θέμα: «Ένα σχολείο…. Μία Ιστορία»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έγιναν την περασμένη Τετάρτη με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης φωτογραφίας του Γυμνασίου Γαβαλούς με θέμα: «Ένα σχολείο…. Μία Ιστορία».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και όσους βοήθησαν στη πραγματοποίηση αυτής της έκθεσης. 91 Χρόνια συνεχούς λειτουργίας του σχολείου» δήλωσε ο Διευθυντής του σχολείου Βασίλης Δανιάς

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ζαρκαβέλης Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής προστασίας κ. Κολοβός, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Γαβαλούς κ. Γούλας Ανδρέας , ο Διευθυντής Δ/θμιας Εκπ/σης Αιτωλ/νίας κ. Καζαντζής Χρήστος, ο Σύμβουλος Παιδαγωγικής ευθύνης του Γ/σίου Γαβαλούς κ. Νάκος Κων/νος , ο Συντονιστής του ΠΕΚΕΣ κ. Βετσόπουλος Απόστολος , ο Υπεύθυνος Πολιτιστικών Προγραμμάτων της Δ/νσης Δ/θμιας Αιτωλ/νιας κ. Χριστοδουλίδης Ρένος, Διευθυντές σχολικών μονάδων, εκπ/κοι από το Πρόγραμμα Erasmus+ από την Ιταλία και την Γαλλία καθώς και μαθητές από αυτές τις χώρες (ταυτόχρονα με τα εγκαίνια της έκθεσης έγινε και η επίσημη Υποδοχή των αποστολών από αυτές τις χώρες) κάτοικοι της κοινότητας της Γαβαλούς όπως επίσης και της ευρύτερης περιοχής της Μακρυνείας.

Ο Διευθυντής του Γ/σίου Γαβαλούς Βασίλειος Δανιάς προλογίζοντας την εκδήλωση, αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια της Μόνιμης έκθεσης φωτογραφίας , τόνισε την σημασία της δημιουργίας αυτής της έκθεσης για την περιοχή της Γαβαλούς και την ευρύτερη περιοχή της Μακρυνείας. Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες από το 1928 έως σήμερα. Καλύπτει περίπου 37 τετραγωνικά μέτρα και «τρέχει» σε όλο τον πρώτο όροφο του σχολείου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 972 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.