Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  12:28 πμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 14:15

Τα είπαν στον… αέρα Παπαναστασίου – Κεραμέως για το Πανεπιστήμιο – Παρέμβαση του Δημάρχου Αγρινίου (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην εκπομπή του ANT1, «Πρωινοί Τύποι», μίλησε σήμερα το πρωί η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η οποία εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους προέβη στην απόφαση για αναστολή λειτουργίας των 37 Πανεπιστημιακών Τμημάτων που ήταν προγραμματισμένη από το 2020, μεταξύ αυτών και το Τμήμα Γεωργικής Βιοτεχνολογίας, της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, που θα λειτουργούσε στο Αγρίνιο.

Μία απόφαση η οποία έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις στην περιοχή ενώ εκτός απροόπτου την ερχόμενη Τρίτη θα υπάρξει το κρίσιμο ραντεβού στο Υπουργείο Παιδείας, κάτι το οποίο ζήτησε από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο κ. Παπαναστασίου, παρενέβη λοιπόν τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο οποίος για μία ακόμη φορά ζήτησε το Τμήμα να λειτουργήσει κανονικά, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Η κ. Κεραμέως, επανέλαβε πως θα πρέπει πρώτα να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία και αν κριθεί ότι η λειτουργία του τμήματος εξυπηρετεί εκπαιδευτικές ανάγκες, τότε θα μπορέσει να λειτουργήσει.

Από το 10:12 ξεκινά η τοποθέτηση της υπουργού για την αναστολή λειτουργίας των τμημάτων.
Από το 16:35 η παρέμβαση του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 2012 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 10:23
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.