Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:42 πμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 14:14

Με τα γκολ στο Μονουμεντάλ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει στο bet-hoven.net ο Αντώνης Κόκκινος

Την ώρα που γράφεται η στήλη της Κυριακής δεν είναι γνωστά τα αποτελέσματα του Σαββάτου. Ελπίζω μόνο να έχει συνεχιστεί το θετικό σερί. Πάμε να δούμε τι κρατάμε από την Κυριακή.

Ένα ματς θα επιλέξω και αυτό είναι από την Αργεντινή. Η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται την Ροσάριο Σέντραλ σε ένα πολύ σημαντικό ματς, όπου αμφότερες θέλουν τη νίκη, η καθεμιά για τους δικούς της λόγους. Οι «μιγιονάριος» θέλουν να πάνε στην διακοπή με την ψυχολογία στο φουλ και όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή (αν όχι σε αυτή ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα). Η ομάδα του Γκαγιάρδο παίζει πολύ επιθετικά στην έδρα της, έχει την ποιότητα να σκοράρει και θα το κάνει απέναντι σε μια ευάλωτη αμυντικά ομάδα. Η Ροσάριο πάντως παίζει ποδόσφαιρο και δεν θα φοβηθεί στο «Μονουμεντάλ». Έρχεται από νίκη ψυχολογίας, το θέλει πολύ το παιχνίδι για να πάρει ανάσα στην μάχη της παραμονής και θα το παίξει στα ίσια.

Δείτε εδώ καθημερινά προγνωστικά Over 2.5

Περιμένω να ανοίξει ο ρυθμός και να δούμε επιθετικό παιχνίδι από αμφότερες. Το over 2.5 θα αποτελέσει επιλογή στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διαβάστηκε 1466 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.