Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 19:44

«Σάρωσε» στην ΠΕΔ και βάζει πλώρη για ΚΕΔΕ η Χρ. Σταρακά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αξιομνημόνευτη ήταν η επίδοση της Χριστίνας Σταρακά στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή των οργάνων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Δυτικής Ελλάδας.

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Αγρινίου ήταν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου για εκπρόσωπος της ΠΕΔ στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Και πρώτευσε λαμβάνοντας 45 ψήφους από τους συναδέλφους της αυτοδιοικητικούς. Είναι ενδεικτική η διαφορά της από τοn δεύτερο! O Γρηγόρης Αλεξόπουλος, αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας μέχρι πρότινος και τώρα επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Πατρέων συγκέντρωσε 33 ψήφους.

Η επίδοση της Χριστίνας Σταρακά όμως ήρθε να ενισχύσει τα σενάρια που υπήρχαν τις προηγούμενες μέρες για συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του «Αυτοδιοικητικού Κινήματος» της παράταξης δηλαδή του ΚΙΝΑΛ στην Κεντρική Ένωση Δήμων.

Αυτή την εποχή εξάλλου στο ΚΙΝΑΛ βρίσκονται σε αναζήτηση υποψηφίου για την προεδρία της ΚΕΔΕ μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Παύλου Γερουλάνου. Και το ΚΙΝΑΛ σίγουρα θα χρειαστεί αυτοδιοικητικά στελέχη με.. «πέραση»…

Εξάλλου στο τραπέζι υπάρχει ακόμη η πρόταση ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ για την προεδρία της ΚΕΔΕ να είναι ο πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο. Επομένως συμμετοχές στο ψηφοδέλτιο σαν αυτή της Χριστίνας Σταρακά χρειάζονται περισσότερο από ποτέ!

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1000 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.