Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 17:37

Γ. Καραμητσόπουλος: Όταν καταργήθηκε το ΔΠΠΝΤ κατάπιαν τη γλώσσα τους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τις αντιδράσεις για την αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Γεωργικής Βιοτεχνολογίας στο Αγρίνιο, που επρόκειτο να λετουργήσει το 2020 στηλιτεύει ο επικεφαλής της “Συμμαχίας Πολιτών” θυμίζοντας πως όταν καταργήθηκε το ΔΠΠΝΤ κατάπιαν τη γλώσσα τους. Μια βολή προς τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα σηκώνει τους τόνους…

Αναλυτικά :
Η υποκρισία και η πολιτική σκοπιμότητα κάποιων δεν έχουν όρια. Όταν καταργήθηκε χωρίς καμία εξήγηση πριν λίγους μήνες το τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικου Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιων που λειτουργούσε στο Αγρίνιο για 15 χρόνια και είχε αξιολογηθει με άριστα δεν είπαν τίποτα, κατάπιαν κυριολεκτικα τη γλώσσα τους. Σήμερα που ανεσταλει η λειτουργία ενός τμήματος που ακόμα δεν έχει λειτουργήσει διαρυγνυουν τα ιμάτια τους. Καταπίνουν την κάμηλο αλλά διυλίζουν τον κώνωπα.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 1069 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.