Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:55 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 10:18

Αγρίνιο: Με επιτροπές θα προχωρήσει η παράταξη Καμμένου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ικανοποιητική ήταν η συμμετοχή στη συνέλευση της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» του Σταύρου Καμμένου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Η παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο δήμο Αγρινίου, προκειμένου να «ξεδιπλώσει» την αντιπολιτευτική της στάση αξιοποιεί στελέχη του συνδυασμού για να συστήσει επιτροπές και ομάδες εργασίας που θα ασχοληθούν με επιμέρους θέματα του δήμου Αγρινίου. Στόχος είναι, όπως είπε ο επικεφαλής της παράταξης «να κάνουμε αντιπολίτευση με προτάσεις και όχι αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση».

Απογοητευμένα ωστόσο έδειξαν τα στελέχη της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» από τις τροποποιήσεις που επήλθαν στον «Κλεισθένη» από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όπως και στον ΣΥΡΙΖΑ έτσι και στην «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» θεωρούν ότι οι τροποποιήσεις αυτές ουσιαστικά άλλαξαν τα αποτελέσματα των εκλογών και είναι αντισυνταγματικές. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι συζήτηση έγινε για τις επικείμενες ψηφοφορίες στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου αναφορικά με το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του δήμου. Κάπου εκεί τέθηκε και το θέμα του… συντονισμού με άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Γιατί, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, η παράταξη του δημάρχου έχει πλέον τη μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.

Είναι βεβαίως δικαίωμα του καθένα να διαφωνεί με τις τροποποιήσεις του «Κλεισθένη». Αλλά ο τροποποιημένος «Κλεισθένης» δεν υποχρεώνει κανέναν αναφορικά με το τι θα ψηφίσει. Ας καταψηφίσουν λοιπόν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης το τεχνικό πρόγραμμα. Είναι δικαίωμά τους φυσικά. Όμως κάποια στιγμή πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί έχουν υπερψηφίσει σχεδόν όλες τις υποβολές προτάσεων για έργα στα διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα (ΕΣΠΑ, Φιλό-Δήμος, «Πράσινο Ταμείο» κτλ);

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 882 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.