Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:22 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 01:25

Τρία εξεταστικά κέντρα στην Αιτωλοακαρνανία για την 1η φάση του Πανελληνίου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ο Θαλής»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Παράρτημα Αγρινίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ενημερώνει για τον 80ο Πανελλήνιο Μαθηματικό  Διαγωνισμό «Ο Θαλής».

Το Σάββατο 9 Νοέμβρη  και ώρα 9:00 πμ θα πραγματοποιηθεί η 1η φάση του Πανελληνίου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ο Θαλής» στα κάτωθι εξεταστικά κέντρα:

Για το Αγρίνιο, 3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου.(Σε αυτό το εξεταστικό κέντρο θα διαγωνιστούν οι μαθητές των σχολείων των Δήμων: Αγρινίου, Αμφιλοχίας και Θέρμου)

Για τη Ναύπακτο, 1ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου. (Σε αυτό το εξεταστικό κέντρο θα διαγωνιστούν οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Ναυπακτίας)

Για το Μεσολόγγι, 2ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου.(Σε αυτό το εξεταστικό κέντρο θα διαγωνιστούν οι μαθητές των σχολείων των Δήμων: Ι, Π. Μεσολογγίου και Ξηρομέρου)

Ο διαγωνισμός είναι για μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου καθώς επίσης και για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Όποιος μαθητής τα καταφέρει, θα περάσει στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης»

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 977 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.