Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:57 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 18:36

Ζήτησε συνάντηση με την Κεραμέως ο Δήμαρχος Αγρινίου για την αναστολή λειτουργίας πανεπιστημιακού τμήματος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει στο Αγρίνιο η είδηση για την αναστολή της έναρξης λειτουργίας του τμήματος της Γεωπονικής Σχολής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου επικοινώνησε με το Υπουργείο Παιδείας και ζήτησε συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, ώστε να εκράσει τις ενστάσεις και τις αντιρρήσεις του για την απόφαση της αναστολής του τμήματος.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με ανακοίνωση θα προχωρήσει άμεσα στην αναστολή της έναρξης λειτουργίας 37 τμημάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης. Τα τμήματα αυτά που επρόκειτο να λειτουργήσουν για πρώτη φορά τα επόμενα χρόνια, θα επανεξεταστούν.

Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και ένα τμήμα του Αγρινίου. Πρόκειται για το τμήμα της Γεωργικής Βιοτεχνολογίας της Γεωπονικής Σχολής στο Αγρίνιο το οποίο ναι μεν ιδρύθηκε ωστόσο επρόκειτο να λειτουργήσει όχι νωρίτερα από την επόμενη σεζόν.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 838 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.