Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:37 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 15:24

Σύσκεψη για τα σχολεία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τη συμμετοχή των διευθυντών, καθηγητών και δασκάλων των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος, παρουσία των Αντιδημάρχων Σπ. Διαμαντόπουλου, Σπ. Βασιλείου και Ν. Καραπάνου, καθώς επίσης των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας Γιώργου Σωτηρακόπουλου και Β/θμιας Εκπαίδευσης Γερασιμούλας Γούργαρη.

Απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας ο κ. Κώστας Λύρος επεσήμανε την ανάγκη συνεργασίας όλων με τον Δήμο, ο οποίος έχει την ευθύνη της ασφάλειας και καλής λειτουργίας των σχολείων. Τόνισε δε πως σκοπός της δημιουργικής επικοινωνίας είναι η αποτύπωση των προβλημάτων και των αναγκών που σήμερα καταγράφονται κι αφορούν κυρίως υποδομές. Βασικότερο ζητούμενο της διαδικασίας, είναι η  ορθή  ιεράρχησή τους έτσι ώστε να υπάρξει έγκαιρη μέριμνα από την πλευρά του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ανέφερε επίσης πως στις σχολικές υποδομές υπάρχουν ελλείψεις που πρέπει ν’ αντιμετωπισθούν προβάλλοντας παράλληλα ως σημαντικότερο ζήτημα την αδειοδότηση των σχολικών μονάδων καθώς σήμερα ελάχιστος αριθμός από αυτές πληροί αυτή την προϋπόθεση.

 

Διαβάστηκε 675 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.