Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  3:01 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 13:00

Συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Λύρου με μέλη εθελοντικών οργανώσεων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον επικεφαλής Διονύση Τσιρόγλου και  μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης – Ε.Ο.Ε.Δ. Μεσολογγίου καθώς επίσης τους εκπροσώπους της πανελλήνιας δράσης «Let’s do it Greece», συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος το απόγευμα της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου.

Αντικείμενο συζήτησης στην συνάντηση ήταν η στήριξη και ο συντονισμός ενεργειών για την προώθηση και διοργάνωση μεγάλης  περιβαλλοντικής δράσης στην Ι.Π. Μεσολογγίου, στο πλαίσιο της πανελλήνιας καμπάνιας με την χαρακτηριστική ονομασία «Let’s do it Greece» που σχεδιάζεται για το Μάιο του 2020.

Ο κ. Κώστας Λύρος εξέφρασε το ενδιαφέρον και τη στήριξή του για την διοργάνωση της δράσης, επισημαίνοντας πως στόχος της θα πρέπει να είναι η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή πολιτών και κυρίως παιδιών στα οποία θα πρέπει να καλλιεργηθεί η περιβαλλοντική συνείδηση μέσα από ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες.

Διαβάστηκε 799 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.