Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:27 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 17:57

ΕΠΑΜ: Ανακοίνωση – καταγγελία για το πρόστιμο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αφισοκόλληση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση – καταγγελία για το πρόστιμο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αφισοκόλληση

Η Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων επέβαλε πρόστιμο 50.000 € στον επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Κεντρική Μακεδονία, για ανάρτηση πανό στις Σέρρες! Η εν λόγω Επιτροπή δεν ενοχλήθηκε, ούτε και μπήκε στον κόπο να ερευνήσει τα αστρονομικά ποσά που ξοδεύτηκαν κατά την προεκλογική περίοδο από τους δύο «μονομάχους» και κυρίως από το κυβερνόν κόμμα, αλλά ενοχλήθηκε και έδρασε με την δέουσα αυστηρότητα, για τρία πανό που αναρτήθηκαν από ένα μικρό, εξωκοινοβουλευτικό κόμμα σε μια επαρχιακή πόλη!

Είναι φανερό ότι αυτή η κίνηση δεν αποσκοπεί ούτε στον έλεγχο των δαπανών, ούτε στη διαφάνεια των λογαριασμών των κομμάτων, ούτε καν στην καταπολέμηση της «αφισορύπανσης». Στόχος για άλλη μια φορά του συστήματος είναι η φίμωση κάθε αντίθετης φωνής, η κατάπνιξη κάθε έννοιας ελεύθερης πολιτικής έκφρασης, η παρεμπόδιση των μικρών κομμάτων να διαδώσουν τις θέσεις και τις ιδέες τους στον ελληνικό λαό.

Η αφισοκόλληση και η ανάρτηση πανό είναι ένα από τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουν οι πολιτικές δυνάμεις που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να δαπανούν υπέρογκα ποσά για πολιτικές διαφημίσεις στα ΜΜΕ, ούτε και τις σχέσεις διαπλοκής με δημοσιογράφους και καναλάρχες για να τους «παίζουν» νυχθημερόν στις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων. Η απαγόρευση της αφισοκόλλησης και της ανάρτησης πανό, γενικά και σε οποινδήποτε χώρο, δεν είναι μέτρο προστασίας του αστικού περιβάλλοντος, αλλά ευθύ χτύπημα στην ίδια την δημοκρατία!

Το ΕΠΑΜ καταδικάζει την επιβολή προστίμου στον εκπρόσωπο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και απαιτεί την ακύρωση αυτής της απόφασης! Η ελεύθερη πολιτική έκφραση των κομμάτων είναι αδιαπραγμάτευτη και αναπόσπαστο στοιχείο του κοινοβουλευτικού μας πολιτεύματος!

Αθήνα 6 Νοεμβρίου 2019

Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ

Διαβάστηκε 2507 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/