Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 11:41

Αγρίνιο: Μεγάλη προσέλευση στη δράση «Πρόληψη γυναικολογικών καρκίνων»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές δράσεις με θέμα «Πρόληψη γυναικολογικών καρκίνων» που σχεδίασαν και υλοποίησαν η 1η και 3η ΤΟΜΥ Αγρινίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του μαστού.

Πραγματοποιήθηκαν τρεις συναντήσεις με ομάδες γυναικών στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Νεάπολης, στις 16,17 και 29 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα είχε ως στόχο την ενημέρωση των γυναικών και κυρίως την παρακίνηση τους να αναλάβουν τον έλεγχο της υγείας τους, υιοθετώντας ένα υγιεινό τρόπο ζωής και πραγματοποιώντας πιστά ,χωρίς καθυστερήσεις και αμέλεια, τον προκαθορισμένο για κάθε ηλικία και γυναίκα προληπτικό έλεγχο.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι μεγάλη μερίδα γυναικών μας έκανε γνωστό ότι η συμμετοχή τους στις συναντήσεις τις κινητοποίησε, ώστε να προβούν στο προγραμματισμό και την υλοποίηση των προληπτικών εξετάσεών τους

1η και 3η ΤΟΜΥ Αγρινίου

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 768 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.