Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:10 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 11:03

«ΟΔΥΣΣΕΑΣ» & «ΙΘΑΚΕΣ» στη 12η Πανελλήνια Συνάντηση των Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης στο Ηράκλειο Κρήτης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη  12η Πανελλήνια Συνάντηση των Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης  που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης από 06 – 09/11/2019 θα εκπροσωπήσουν τις Δομές μας

η Επιστημονικά Υπεύθυνη του «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» & «ΙΘΑΚΕΣ» Dr Αθανασία Δημητρίου

και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου κ.  Μαρία Παπαγεωργίου, ως Μέλος  ΔΣ των Δομών, αλλά κι Εκπρόσωπος του Δικτύου Πολιτών «ΙΘΑΚΕΣ»

Θα παρουσιαστούν βιωματικό εικαστικό εργαστήρι, αναρτημένη ανακοίνωση που αφορά στο νέο εγχειρίδιο Πρόληψης του «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», αλλά και προφορική ανακοίνωση για τον εθελοντισμό και τη δικτύωση της νέας δομής «ΙΘΑΚΕΣ»

Στην Πανελλήνια Συνάντηση  Φορέων Πρόληψης συμμετέχουν όλες οι Δομές του ΟΚΑΝΑ και του ΚΕΘΕΑ αλλά και Εκπρόσωποι  της ΚΕΔΕ, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιστημονικοί & Ακαδημαϊκοί Φορείς της χώρας μας  και του εξωτερικού.

Το Κέντρο Πρόληψης ΠΕ Αιτωλ/νίας συμμετέχει στις Πανελλήνιες Συναντήσεις αλλά και στις Ολομέλειες των Φορέων Πρόληψης επί 20 έτη.

Διαβάστηκε 899 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.