Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:31 πμ
 
wm small
Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 22:27

Νίκη οξυγόνο για την ΑΕΜ επί του Ευπαλίου με σκορ 5-1

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νίκη οξυγόνο για την ΑΕΜ στα πλαίσια της 7η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας επί του Απόλλων Ευπαλίου με σκορ 5-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλυτέρα από την αρχή του παιχνιδιού έχοντας την κυκλοφορία της μπάλας χωρίς όμως να μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 34΄ μετά από προσπάθεια και σουτ από δεξιά του Πιστιόλη, η μπάλα θα προσκρούσει στην μέσα πλευρά του δεξιού κάθετου δοκαριού, και παρά την προσπάθεια του Κοντού να την απομακρύνει αυτή θα καταλήξει στα δίχτυα 1-0.

Το 2-0 θα έρθει στο 52΄, γύρισμα του Γεωργούση στην καρδία της περιοχής με πλασέ ο Πιστιόλης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 58΄ο Γράβαλος στο ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα, με πλασέ μετά από σέντρα του Πασπαλιάρη θα κάνει το 3-0, για να έρθει ένα λεπτό αργότερα στο 59΄ ο Πιστιόλης με σουτ από πλάγια θέση να ανεβάζει και άλλο τον δείκτη του σκορ κάνοντας το 4-0.

Το γκολ της τιμής όπως συνηθίζεται να λέμε στην ποδοσφαιρική ωρολόγια θα έρθει για τον Απόλλων Ευπαλίου στο 68΄μετα από αδράνεια της άμυνας της ΑΕΜ και σουτ του Παπανδρέου με την μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Μανιάτη 4-1.

Το τελικό 5-1 θα διαμορφώσει με εκπληκτικό σουτ κεραυνό ο Κοντογιάννης από απόσταση περίπου τριάντα μέτρων στο 85΄.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

34΄ΓΚΟΟΛ, στην πρώτη αξιόλογη στιγμή του παιχνιδιού η ΑΕΜ θα άνοιξη το σκορ. Σουτ από πλάγια θέση του Πιστιόλη η μπάλα θα προσκρούσει στην μέσα πλευρά του δεξιού δοκαριού, προσπάθεια απομάκρυνση από τον Κοντό με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα 1-0.

40΄ωράιο γύρισμα στο πρώτο δοκάρι του Πιστιόλη για τον Γράβαλο, την τελευταία στιγμή με προβολή αμυντικός θα διώξει σε κόρνερ.

45΄σουτ από πλάγια θέση του Γεωργούση άουτ.

47΄μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα, τετ τα τε Γεωργούση με τον Κοντογιώργη να λέει όχι.

52΄ΓΚΟΟΛ, μια ακόμα μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με αποδέκτη τον Γεωργούση, γύρισμα στην κάρδια της περιοχής, με πλασέ ο Πιστιόλη θα κάνει το 2-0.

57΄δυνατο σουτ από πλάγια θέση του Γεωργούση, δύσκολη απόκρουση του Κοντογιώργη.

58΄ΓΚΟΟΛ, σέντρα του Πασπαλιάρη στην περιοχή, πλασέ πάνω στην κίνηση του Γράβαλου 3-0.

59΄ΓΚΟΟΛ, σουτ του Πιστιόλη από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή 4-0.

68΄ΓΚΟΟΛ, αδράνεια της άμυνας της ΑΕΜ, σουτ του Παπανδρέου με την μπάλα θα προσκρούει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα 4-1.

75΄σουτ του Φονταλή, θα μαζέψει με διπλή προσπάθεια ο Κοντογιώργης.

76΄νέο τετ τα τετ του Γεωργούση, και πάλι ο Κοντογιώργη θα βγει νικητής.

83΄σέντρα του Παλιάτσα, κεφαλιά Λίτσου άουτ.

84΄γρηγορη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους σουτ του Ρουμπάτου, σε κόρνερ ο Μανιάτης.

85΄ΓΚΟΟΛ, φοβερό σουτ από απόσταση περίπου τριάντα μέτρων του Κοντογιάννη 5-1.

94΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Φλέγγα Γ. θα μαζέψει ο Μανιάτης.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Χουλιάρας, Ντομαρης και Νάστος του συνδέσμου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Μανιάτης, Πασπαλιάρης (71΄Κολοβάκης), Παναγιωτόπουλος Κ. (64΄Φονταλής), Παναγιωτόπουλος Π., Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης, Λίτσος, Γεωργούσης (77΄Παλιάτσας), Κοντογιάννης, Γράβαλος (64΄Κοντομήτσος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Γιώργος Μίχος) Κοντογιώργης, Φλέγκας Δ., Σμπόρας (58΄Ντερβίσι), Φλέγγας Γ., Κοντός, Ζέρβας, Παπανδρέου, Ζαχαρόπουλος (58΄Καφεντζής), Ψυχογιός (82΄Αποστολόπουλος), Ευθυμιόπουλος (55΄Ρουμπάτος), Παναγιωτόπουλος Μ.

aitosports.gr

Διαβάστηκε 1263 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.