Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:41 πμ
 
wm small
Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 00:15

Καζαντζής: «Ο κ. Παπαναστασίου αποθρασύνθηκε περισσότερο κρυμμένος πίσω από τη «νωπή» εντολή που επικαλείται

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φούντωσε ξανά η αντιπαράθεση του Νίκου Καζαντζή με τον Γιώργο Παπαναστασίου. Η αρχή έγινε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και συνεχίστηκε με ανακοινώσεις που έχουν ως θέμα το αν υπήρξε ή οχι μελέτη στο παρελθόν για τις καπναποθήκες Παπαπέτρου.

Πλέον απάντηση στην… απάντηση του Γιώργου Παπαναστασίου δίνει ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αγρινίου «ο τόπος μας αξίζει», Νίκος Καζαντζής.

«Όπως φαίνεται, κρυμμένος πίσω από τη «νωπή» εντολή που επικαλείται, αποθρασύνθηκε περισσότερο και έγινε και υβριστής, εκτός και αν τα συντάσσει κάποιος άλλος για λογαριασμό του, ο οποίος του προσφέρει κάκιστες υπηρεσίες.Δεν μπορεί να συνδιαλεχθεί με όρους δημοκρατίας και δημόσιου διαλόγου», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του Ν. Καζαντζή αναφέρει τα εξής:

Για άλλη μία φορά ο κ. Παπαναστασίου απέδειξε ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από την μετριότητά του και την αλαζονεία του. Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Όταν τα έγγραφα αποδεικνύουν την αλήθεια εμείς δεν χρειάζεται να αποδείξουμε κανένα θέμα.

Είναι όλα δημοσιευμένα.

Απλά αυτός παρουσιάζεται αδιάβαστος, ανενημέρωτος και γενικώς είναι απλά παρών στα Δημοτικά Συμβούλια.

Δημοσιεύσαμε το έγγραφο με αριθ. πρωτ. 7605/31-1-2018 του Δήμου Αγρινίου που υπογράφουν ο κ. Ιωάννης Φαρμάκης (Αντιδήμαρχος Οικονομικών τότε) και ο Διευθυντής των οικονομικών Υπηρεσιών κ. Χατζηανέστης περί ανάληψης ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ποσού 20.000,00 ευρώ, για συμμετοχή του Δήμου Αγρινίου σε προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του Δήμου Αγρινίου, την οποία ο κ. Παπαναστασίου δήλωσε με στόμφο στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι αγνοούσε. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΊ ΑΥΤΟΥ.

Δημοσιεύσαμε επίσης το έγγραφο με αριθ. πρωτ. 5617/30-1-2017 του Δήμου Αγρινίου που υπογράφουν ο κ. Χρήστος Γκούντας (Αντιδήμαρχος Οικονομικών τότε) και ο Διευθυντής των οικονομικών Υπηρεσιών κ. Χατζηανέστης, περί ανάληψης ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ποσού 106.800,00 ευρώ για συμμετοχή του Δήμου Αγρινίου σε προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του Δήμου Αγρινίου, για την ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ, την οποία επίσης ο κ. Παπαναστασίου δήλωσε με στόμφο στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι αγνοούσε. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο δήλωσε μεγαλόφωνα ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ το 2013. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟ 2014 ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΤΕ ΩΡΙΜΟ ΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ.

Δυστυχώς γι’ αυτόν ο κ. Νίκος Καζαντζής ήταν το 2013 επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης στον Δήμο Αγρινίου, η οποία και ψήφισε θετικά για το θέμα και ο κ. Παπαναστασίου επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια όταν ήρθε το θέμα τον Αύγουστο του 2014 και το ψήφισε η παράταξή του.

Δεν δικαιούται να μην γνωρίζει. Αυτό είναι το ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ και όχι εάν υπεγράφη τελικώς η Προγραμματική Σύμβαση ή όχι. Υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου περί δέσμευσης για την υπογραφή της και ο κ. Παπαναστασίου δήλωσε ότι την αγνοεί. Κανείς δεν τον πίεσε. Μόνος του δήλωσε όσα ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ουδέποτε ανεκλήθη η υπ. αριθ. 358/2013 απόφαση.
Εμείς απαντούμε με πολιτικό λόγο και επιχειρήματα αλλά κυρίως με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Αφήνουμε τις συμπεριφορές πεζοδρομίου στον κ. Παπαναστασίου.

Ούτε έχουμε προσωπικά μαζί του ούτε θέλουμε.

Όπως φαίνεται, κρυμμένος πίσω από τη «νωπή» εντολή που επικαλείται, αποθρασύνθηκε περισσότερο και έγινε και υβριστής, εκτός και αν τα συντάσσει κάποιος άλλος για λογαριασμό του, ο οποίος του προσφέρει κάκιστες υπηρεσίες.

Δεν μπορεί να συνδιαλεχθεί με όρους δημοκρατίας και δημόσιου διαλόγου.

Ας κρατήσει λοιπόν τους χαρακτηρισμούς για το επίπεδό του και ας διαβάσει τα έγγραφα που υπάρχουν στην διάθεσή του στον Δήμο.

Τον ενημερώνουμε δε να ξεκινήσει το διάβασμα διότι θα επανέλθουμε και για το θέμα των ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ, γιατί θα είναι άσχημο για τον τόπο μας να μείνουμε στο τέλος με τις μακέτες.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 826 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.