Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:29 πμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 18:07

"Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ" της Ευτυχίας Πατσιαλού παρουσιάζονται στην Αμφιλοχία (Κυρ 10/11/2019 18:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ της Ευτυχίας Πατσιαλού παρουσιάζονται στην Αμφιλοχία.

Τα παιδιά της Αμφιλοχίας, γνωρίζουν ότι στον Αμβρακικό κόλπο, ζει η σπάνια χελώνα Καρέτα -Καρέτα , η οποία είναι είδος υπό προστασία!

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ της Αγρινιωτιώσσας συγγραφέως, μας μιλάει για τη Χελώνα Μαρέτα-Μαρέτα, τη Μίνι το Δελφίνι και τον Αντώνη τον Τόνο, οι οποίοι κινδυνεύουν από τα πλαστικά σκουπίδια που υπάρχουν στη θάλασσα, αλλά και από τους ψαράδες.

Ο μικρός Σωτήρης, ο ήρωας του παραμυθιού, θα έρθει αντιμέτωπος με την Τσούχτρα Κατίνα καθώς και με το φοβερό τσίμπημα τσούχτρας!
Η συγγραφέας θα μιλήσει στα παιδιά για πολλά περιβαλλοντικά θέματα, μέσα από την αφήγηση του παραμυθιού, καθώς περικλείει αρκετά και σημαντικά μηνύματα!
Η εκδήλωση-παρουσίαση διοργανώνεται από το Κέντρο Κοινωνικής Ανάπτυξης ( ΚΕΚΑΔΑ) Δήμου Αμφιλοχίας, σε συνεργασία με τα : 1ο , 2ο , και 3ο Δημοτικά σχολεία Αμφιλοχίας.

Η συγγραφέας ευχαριστεί την πρόεδρο του ΚΕΚΑΔΑ, κ. Ντρούτση Ζωή για την πρόσκληση και τη διοργάνωση της εκδήλωσης και ελπίζει στην προσέλευση παιδιών, μαζί με τα οποία θα παρουσιάσει τα μηνύματα του βιβλίου της.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 6:30 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου Αμφιλοχίας, η Ευτυχία Πατσιαλού και Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ, σας περιμένουν με χαρά!

Διαβάστηκε 1541 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.