Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:36 πμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 15:16

Ο Παναιτωλικός αλλάζει

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η έλευση του Μάκη Χάβου σηματοδότησε μια σειρά αλλαγών στην ομάδα. Αλλά βλέπαμε πριν και άλλα το τελευταίο δεκαπενθήμερο, όπου έβαλε την υπογραφή του ο Έλληνας τεχνικός. Πιο σοβαρή ομάδα, πιο συμπαγής αγωνιστικά, πιο ορθολογιστική διαχείριση παικτών.

Αύριο στον αγώνα – τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης, είναι δεδομένο ότι θα δούμε κι άλλες αλλαγές. Τι εννοούμε; Στο ντεμπούτο του στον πάγκο με την ΑΕΛ είχε μόλις λίγες μέρες δουλειάς, οπότε λογικό ήταν οι παρεμβάσεις του σε επιλογές παικτών και τρόπο παιχνιδιού να είναι περιορισμένες. Αλλά και πάλι υπήρχαν διαφορές προς το καλύτερο. Με τον Άρη είδαμε περισσότερες, παρότι τα δύο πέναλτι σε ένα πεντάλεπτο και -κυρίως- η ανόητη αποβολή του Μοράρ, «αιχμαλώτισαν» τον Παναιτωλικό.

Αλλαγές είδαμε και την Πέμπτη στον αγώνα με τον Ιάλυσο. Αναμενόμενες στα πρόσωπα, ευχάριστες ως προς το αγωνιστικό πλάνο και την αποτελεσματικότητα που είχε, έστω και απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας.

Ο Παναιτωλικός θα έχει αλλαγές και αύριο, καθώς πλέον δούλεψε το πλάνο Χάβου αρκετά. Ο ίδιος έχει σαφώς καλύτερη εικόνα για τους παίκτες του και μπορεί να προσαρμόσει πρόσωπα και τακτική σύμφωνα με τις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα. Ανάγκες που απαιτούν καλή οργάνωση, ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, με παραγωγή φάσεων και επιθετική αποτελεσματικότητα.

Όλα αυτά προϋποθέτουν διάθεση απ’ όλους να ριχτούν αποφασισμένοι στην -ποδοσφαιρική- μάχη και να «ματώσουν». Όπως επίσης και μια κερκίδα που θα τους θυμίζει σε κάθε δυσκολία, ότι υπάρχει ένα και μοναδικό αποτέλεσμα: Η νίκη…

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1286 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα