Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:07 πμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 12:17

Ταμείο με combo στο ντέρμπι του Τορίνο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γεμάτο επιλογές είναι το σαββατιάτικο κουπόνι, με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και να μας προσφέρουν πάρα πολλές επιλογές. Πάμε με το συνδυαστικό στο ντέρμπι μίσους του Τορίνο και με ένα ειδικό στο «Μπερναμπέου».

Τορίνο – Γιουβέντους

Προβληματίζει η Τορίνο με τις εμφανίσεις της. Τελευταία, αυτή στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, όπου ηττήθηκε με σκορ 4-0 από τη Λάτσιο. Συμπλήρωσε έτσι πέντε αγώνες χωρίς νίκη η «γκρανάτα» που πάει στο ντέρμπι της πόλης με πολύ κακό μομέντουμ. Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Ματζάρι. Από την άλλη, η Γιουβέντους τα χρειάστηκε στο εντός με τη Τζένοα. Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο της έδωσε τη λύση και με γκολ στο 95' της χάρισε τη νίκη με σκορ 2-1. Στο μυαλό τους οι «μπιανκονέρι» έχουν ήδη και το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ που ακολουθεί με τη Λεβερκούζεν. Σε κάθε περίπτωση είναι ποιοτικότεροι από τους γηπεδούχους που ούτως, ή άλλως δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Δεν περιμένουμε να ανοίξει πολύ το ματς. Πάμε safe με το combo του διπλού με το under 4,5.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπενζεμά, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε στο ρελαντί με σκορ 5-0 της Λεγκανιές. Δεύτερη διαδοχή νίκη αυτή για τους «μερένχες» και τέταρτη στα τελευταία έξι παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να παραμένουν στο -1 από τη Μπαρτσελόνα. Στον αντίποδα, η Μπέτις χρειαζόταν όσο τίποτα τους τρεις βαθμούς με τη Θέλτα και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1. Το συγκεκριμένο τρίποντο έδωσε... παράταση ζωής στον κόουτς Ρούμπι, είναι γεγονός πάντως πως η θέση του τελευταίου μόνο ασφαλής δεν είναι. Η συγκεκριμένη νίκη ήταν η πρώτη μετά από πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και δεν βλέπουμε τον τρόπο που οι «βερδιμπλάνκος» θα πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο «Μπερναμπέου». Πάει για να το καθαρίσει γρήγορα απόψε η Ρεάλ και θα πάμε με την επιλογή να σκοράρει ο Μπενζεμά.

Στο Foxbet.gr θα βρεις τα καλύτερα προγνωστικά

Διαβάστηκε 1221 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.