Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 20:48

Αντίρριο: Γενική συνέλευση με κεντρικά θέματα μετανάστες και εργοταξιακούς χώρους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της τοπικής κοινότητας Αντιρρίου. Στη γενική συνέλευση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας ,ο αντιδήμαρχος κ. Τσουκαλάς, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Αντιρρίου κ. Καραδήμας, ο πρώην δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος κ. Μπουλές , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κοτσανάς , κ. Σιαμαντάς , κ. Δημητρόπουλος, κ. Ασημακόπουλος Ν. , κ. Σιαμαντάς,κ. Ασημακόπουλος Γ. και ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Παπαδόπουλος.

Στην γενική συνέλευση που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες και όπου θα έχετε την ευκαiρία να την παρακολουθήσετε από το Nafpaktia news.gr συζητήθηκαν εκτός από θέματα καθημερινότητας και τα δύο σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν και στο δημοτικό συμβούλιο και που ήταν το θέμα των μεταναστών αλλά και των εργοταξιακών χώρων.

 

 

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 1050 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.