Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  12:01 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 10:15

54 προσλήψεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. με την επωνυμία «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» (ΧΚΚ), σύμφωνα με την από 14/10/2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό υπό όρους με σύμβαση εργασίας μερικής απασχόλησης ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου, συνολικού αριθμού πενήντα τεσσάρων (54) ατόμων, για την κάλυψη εποχιακών αναγκών των υπηρεσιών της, που εδρεύουν στο Χελμό Καλαβρύτων.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Ευσεβίου Κηπουργού 6, Καλάβρυτα, Τ.Κ. 250 01 , υπ’ όψιν κας Γουρζέλα Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 6942 559999).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για ένα κωδικό θέσης. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κωδικών σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Σε κάθε περίπτωση η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση.
Το προσωπικό που θα προσληφθεί, θα συνδέεται με την εταιρία μας με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης, υπό τους παρακάτω ειδικούς συμβατικούς όρους, λαμβανομένης υπόψη της φύσης και της λειτουργίας της επιχείρησης μας, ως καθαρά εποχιακής και εξαρτωμένης αποκλειστικά από τις καιρικές συνθήκες, με συνέπεια, εάν δεν είναι κατάλληλες οι καιρικές συνθήκες να μην λειτουργεί καθόλου η εταιρία μας.

Έτσι το προσωπικό που θα προσληφθεί, όπως συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια, θα παρέχει την εργασία του μόνο κατά τις ημέρες και ώρες που είναι κατάλληλες οι καιρικές συνθήκες και λειτουργεί η εταιρία μας, και κατά τις ημέρες και ώρες αυτές θα του καταβάλλεται και η συμφωνηθείσα αμοιβή, ΕΝΩ, εάν, δεν είναι κατάλληλες οι καιρικές συνθήκες και δεν λειτουργεί η εταιρία μας, δεν θα καταβάλλεται αμοιβή.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 2538 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία