Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:00 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 18:20

Φανή Δρακοπούλου: Ο καθένας χτίζει την καριέρα του με τον τρόπο που επιθυμεί

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνέντευξη στον Μάνο Κατσαμπούρη

Η Φανή Δρακοπούλου γεννήθηκε στην Αιτωλοακαρνανία (Καλύβια Αγρινίου) στις 10 Απριλίου και από μικρή ήξερε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια.

Την συνάντησα στο Ποσειδώνιο όπου βρίσκεται με τον Γιάννη Πλούταρχο και μου μίλησε αποκλειστικά για τους φίλους του ifamous News.

Διαβάστε την συνέντευξη…

Μετά από αρκετό καιρό, επέστρεψες σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. Βλέπεις κάποια διαφορά στη διασκέδαση από την τελευταία φορά που ήσουν εδώ;

– Όντως επέστρεψα έπειτα από μεγάλο διάστημα στην Αθήνα και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κοντόπουλο και τον Γιάννη Πλούταρχο για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Σίγουρα ο κόσμος ζορίζεται λόγω της γενικότερης κατάστασης που ζούμε αλλά ο Έλληνας έχει αποδείξει ότι όταν θέλει να περάσει καλά θα το κάνει όπως και να’χει!

Υπάρχουν καλλιτέχνες που θέλουν να απασχολούν με διάφορους τρόπους μόνο και μόνο για να είναι στην επικαιρότητα. Τι γνώμη έχεις γι΄αυτό;

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και χτίζει την καριέρα του με τον τρόπο που επιθυμεί.Αν έχεις στόχο να γίνεις γνωστός εκθέτοντας τον εαυτό σου εκτός από επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο είναι δικαίωμα του καθενός.Από εκεί και πέρα ο κόσμος παρακολουθεί και κρίνει.

Είσαι υπέρ των social media;lif-drakopoulou2

Είμαι υπέρ όταν γίνεται με τρόπο συνετό.Πλέον ζούμε στην εποχή των social media. Προσωπικά τα χρησιμοποιώ ώστε να προβάλω την δουλειά μου και την εξέλιξη μου σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλώς ή κακώς κάποια πράγματα δεν είναι όπως παλιότερα. Παράδειγμα η τηλεόραση ή το ραδιόφωνο στις μέρες μας έχουν χάσει την παλιότερη «ισχύ» τους επειδή βλέπεις πλέον ότι ο κόσμος είναι με το κινητό στο χέρι και μπορεί με ένα κουμπί πλέον να ενημερωθεί για τα πάντα.

Πιστεύεις πως ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει πράγματα για τον καλλιτέχνη που θαυμάζει;

Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος θέλει να μαθαίνει πράγματα για τους καλλιτέχνες που θαυμάζει. Από εκεί και πέρα όμως είναι στο χέρι του κάθε καλλιτέχνη σε ποιο βαθμό θέλει να εκτίθεται και το τι θέλει να μοιράζεται με τον κόσμο και τι όχι.

Ποιος ήταν ο στόχος σου όταν ξεκίνησες και ποιος είναι τώρα;

Ο στόχος δεν έχει αλλάξει. Από τότε που ξεκίνησα είχα στόχο να κάνω πράγματα που με εκφράζουν ως άνθρωπο και αυτό που κάνω να έχει ανταπόκριση στον κόσμο. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και θέλω να πιστεύω ότι είμαι σε καλό δρόμο και ο κόσμος εκτιμάει την προσπάθεια μου.

Έχεις μετανιώσει ποτέ για κάποια συνεργασία που έκανες;lif-drakopoulou3

Σε κάθε συνεργασία είναι λογικό να υπάρχουν και οι καλές και οι κακές στιγμές. Νιώθω τυχερή που σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα έχω ήδη συνεργαστεί με μερικά απ’ο τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου. Σε καμία από τις προηγούμενες συνεργασίες μου δεν έφτασα σε σημείο να πω ότι ήταν λάθος επιλογή.Οπότε δεν έχω να μετανιώσω για κάποια.

Υπάρχει ειλικρινής βοήθεια από έναν καλλιτέχνη σε άλλον στο χώρο του τραγουδιού ή πάντα υπάρχει ανταγωνισμός;

Και τα δυο είναι πράγματα τα οποία τα συναντάμε στον χώρο μας. Από εκεί και πέρα εξαρτάται πως το βλέπει και πως λειτουργεί ο καθένας σε τέτοιες περιπτώσεις.

Τι ρόλο παίζουν οι δημόσιες σχέσεις για σένα που απαιτούνται σ΄αυτόν το χώρο;

Τον ρόλο που παίζουν και για όλες τις υπόλοιπες δουλειές που υπάρχουν.Δε νομίζω να υπάρχει δουλειά που να μη χρειάζεται δημόσιες σχέσεις πλέον.

Ο συνδυασμός καλλιτεχνών σ ΄ένα μαγαζί πόσο εύκολο είναι να είναι αληθινός;

-Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι κάτι δύσκολο. Όταν υπάρχει αλληλοσεβασμός και συνεννόηση μεταξύ των καλλιτεχνών όλα κυλάνε ομαλά και ο καθένας παίρνει ότι του αναλογεί σε μια συνεργασία.

Θεωρείς την εξωτερική εμφάνιση «εφόδιο» για έναν καλλιτέχνη;

Είναι απλά ένα προσόν αλλά όχι το παν!Το πιο σημαντικό είναι το κατά πόσο κάποιος έχει όλο το πακέτο.Εννοώ πέρα από μια ωραία παρουσία,τις φωνητικές ικανότητες και μια ωραία σκηνική παρουσία.

Τι σημαίνει επιτυχία στις μέρες μας;

Επιτυχία για μένα δεν είναι μόνο τα σουξέ. Επιτυχία για μένα είναι αυτό που κάνω να έχει διάρκεια στο χρόνο και ανταπόκριση στον κόσμο. Αλλά η μεγαλύτερη επιτυχία είναι όταν συναντώ κόσμο είτε στο καμαρίνι είτε έξω και μου λένε την γνώμη τους για τα τραγούδια,μοιράζονται τα προβλήματα τους ή τις χαρές τους και τα συνδυάζουν με διάφορα τραγούδια μου. Τι πιο ωραία ανταμοιβή για έναν καλλιτέχνη;

Εμπιστεύεσαι τη γνώμη των ανθρώπων του χώρου,της εταιρίας σου και των συνεργατών σου;

Μέσα από τις συνεργασίες που έχω κάνει με παλαιότερους συναδέλφους έχω πάρει γνώμες από όλους και προσπαθώ να γίνομαι ακόμα καλύτερη. Όσων αφορά τους συνεργάτες μου ασφαλώς και τους εμπιστεύομαι,αλλιώς δε θα ήταν συνεργάτες μου.

Έχεις δεχθεί ανταγωνισμό από άτομα της δουλειάς σου;

Ο ανταγωνισμός είναι μέρος της δουλειάς και είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει! Άλλωστε μέσα από τον ανταγωνισμό γίνεσαι καλύτερος.

Αν κάνεις απολογισμό, νιώθεις ικανοποιημένη για ότι έχεις πετύχει ως τώρα;

Για κάποια πράγματα που έχω πετύχει ναι,είμαι ικανοποιημένη και για κάποια όχι. Απόλυτη ικανοποίηση δεν υπάρχει και αυτό είναι το κίνητρο μου στο να δουλεύω συνεχώς και να προσπαθώ να εξελίσσομαι πάνω στην δουλειά μου και να πετυχαίνω ότι καλύτερο τόσο για μένα αλλά και για τους συνεργάτες μου.

Πες μου τα σχέδια σου για το χειμώνα που έρχεται;

Αυτή την στιγμή είμαι στο Ποσειδώνιο με τον Γιάννη Πλούταρχο. Τον Φεβρουάριο έχω προγραμματισμένες συναυλίες στην Αυστραλία. Πρόσφατα ξεκίνησα την συνεργασία μου με την Panik Platinum και κυκλοφόρησε το νέο μου τραγούδι με τίτλο «Δύσκολο παιδί» σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου! Γενικά γίνεται πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά και θα κάνουμε πολλά ωραία πράγματα!

Σ ΄ευχαριστώ πολύ Φανή και καλή επιτυχία στο»Δύσκολο παιδί»

Μάνος Κατσαμπούρης (ifamousnews.blogspot.gr)

http://kalyvia.gr/

Διαβάστηκε 3077 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.