Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 21:08

Και επίσημα υποψήφιος Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας ο Σπ. Κωνσταντάρας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ρόλος των αιρετών του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης είναι σημαντικός για να επιτευχθεί η αναβάθμιση του θεσμού σε μια νέα και σύγχρονη Ελλάδα.

Η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να είναι ο πρωτεργάτης θεσμός στην προσπάθεια για τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα, στην αποκέντρωση, στην άρση των περιφερειακών ανισοτήτων, στην ψηφιακή μετάβαση, στην ωφέλεια για κάθε πολίτη.

Οι προκλήσεις της νέας εποχής είναι πολλές και απαιτούν νέους ανθρώπους μακριά από αγκυλώσεις και κομματικές σκοπιμότητες, τακτικισμούς και υπολογισμούς του παρελθόντος.

Θεωρώντας ότι μπορούμε να είμαστε ενωμένοι στις προκλήσεις της νέας εποχής, σας καλώ  να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την  φωνή και τις δράσεις της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας με συλλογική δουλειά και συνεργασία .

Η παρότρυνση προς το πρόσωπο μου αιρετών από τις  Περιφερειακές Ενότητες  Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, να ηγηθώ της προσπάθειας συγκρότησης ενός ενωτικού ψηφοδελτίου στην ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας αποτελεί για μένα ως νέο άνθρωπο και αυτοδιοικητικό μια πρόκληση.

Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για μια δυνατή ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας!

Βιογραφικό σημείωμα:

Σπύρος Κωνσταντάρας του Γεωργίου

Γεννήθηκε στο Θέρμο  το 1967 όπου τελείωσε την στοιχειώδη και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Κατάγεται από πολύτεκνη και αγροτική οικογένεια.

Σπούδασε Νομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ως δικηγόρος, εγκαταστάθηκε στο Θέρμο, όπου ασκεί μαχόμενη δικηγορία την τελευταία εικοσιπενταετία.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Θέρμου την τετραετία 1990-1994.

Διετέλεσε, επίσης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Θέρμου, με πλούσια δραστηριότητα και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου.

Στις βουλευτικές εκλογές Μαΐου και Ιουνίου 2012 κατήλθε ως υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

Στις δημοτικές εκλογές  του Μαΐου 2014 και Μαΐου 2019  εξελέγη Δήμαρχος Θέρμου από την πρώτη Κυριακή.

Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Σταυροθανασοπούλου και έχουν τρία παιδιά.

Στις προσεχείς εκλογές για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας κατέρχεται ως υποψήφιος Πρόεδρος επικεφαλής ενωτικού ψηφοδελτίου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 955 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.