Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  6:33 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 17:38

Χριστούγεννα στο Αγρίνιο: στο χώρο των παλαιών σφαγείων το παγοδρόμιο- τι προβλέπεται

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί ακόμη να μην έχει υποχωρήσει η αίσθηση του (παρατεταμένου) καλοκαιριού ωστόσο δεν αργούν και τα Χριστούγεννα.

Στο Αγρίνιο άλλωστε ήδη γίνονται οι προεργασίες για τον εορταστικό φωτισμό και σχεδιάζονται οι εκδηλώσεις ενώ προβλέπονται και κάποιες αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα λοιπόν με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ. Ε. Δ. Α. το παγοδρόμιο φέτος θα λειτουργήσει στο χώρο του parking των παλαιών Σφαγείων (πέρυσι λειτούργησε στον άυλειο χώρο των καπναποθηκών Παπαστράτου).

Ειδικότερα εκεί προβλέπεται να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν παγοδρόμιο με δυο χώρους ( πίστα για μεγάλους και πίστα για παιδιά ), εγκατάσταση και λειτουργία τσουλήθρας πραγματικού πάγου , παιγνιδιών όπως: δυο πίστες, για ποδοκίνητα αυτοκινητάκια για όλες τις ηλικίες- bungee τραμπολίνο- human gyroscope –τραμπολίνο, παιδικό τραινάκι σε ράγες και κλασσικό καρουζέλ, παιδικά παιγνίδια (παιγνίδια ικανότητας, κουνιστά παιγνίδια, εικονικής πραγματικότητας κ.λ.π.), παιδικά ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια. Επίσης στον χώρο των παλαιών σφαγείων θα τοποθετηθούν οι ξύλινοι οικίσκοι για τη φιλοξενία χριστουγεννιάτικης αγοράς.

Η σχετική πλειοδοτική, φανερή προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση χώρων, προκηρύχθηκε από την ΚΕΔΑ για την 11η Νοεμβρίου. Η διάρκεια της παραχώρησης χρήσης του χώρου ορίζεται από τις 15 Νοεμβρίου 2019 έως 15 Ιανουαρίου 2020.

Στις υποχρεώσεις του αναδόχου προβλέπεται εξάλλου:
1.Δημιουργία εντός του κτηρίου της παλαιάς Δημοτικής Αγοράς Παραμυθούπολης με κλασικά και μοντέρνα γνωστά παραμύθια.
2.Διακόσμηση του περιβάλλοντα χώρου και του χώρου περιμετρικά των μηχανημάτων και δημιουργία θεματικού χώρου στο parking των π. Σφαγείων.
3.Χριστουγεννιάτικο τραινάκι το οποίο θα αποτελείται από έναν ελκυστήρα και βαγόνι με θέσεις για ανήλικες και ενήλικες επιβάτες και για διάστημα ενός μήνα, το οποίο θα εκτελεί συγκεκριμένη διαδρομή μέσα στην πόλη. Η παροχή θα είναι δωρεάν για τους δημότες.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 665 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.