Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:10 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 17:20

Συνάντηση Σ. Λιβανού Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Ν.Δ. και Βουλευτή Ν. Αιτωλ/νίας με τον Γ.Γ Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιος Λιβανός, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη, 31/10/2019,  συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη, προκειμένου να συνεργαστούν για την επίλυση τριών σημαντικών έργων υποδομής για την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας που υπάγονται στην αρμοδιότητά του. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης. 
Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν τα ακόλουθα:

  1. Τροποποίηση της κατασκευής του νέου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του Δήμου Αστακού: Ο κ. Λιβανός αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που έχουν προκύψει κατά κατασκευή του δικτύου καθώς με την έναρξη του έργου διαπιστώθηκε η ανάγκη για συμπληρωματικά υλικά και εργασίες που δεν περιλαμβάνονται στο αρχικό ανατεθέν έργο ούτε στην πρώτη συναφθείσα σύμβαση, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση του έργου και αρνητικές συνέπειες για την περιοχή και τους κατοίκους, λόγω της κοινωνικής και υγειονομικής σημασίας του έργου. 
  2. Αποζημιώσεις πληγέντων δικαιούχων από τις πλημμύρες του 2017 στο Ζευγαράκι Αγρινίου: Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας αναφερόμενος στο εν λόγω ζήτημα τόνισε ότι σε αντίθεση με τη γραφειοκρατική κωλυσιεργία της προηγούμενης κυβέρνησης, με τις συντονισμένες προσπάθειες της νέας ηγεσίας των συναρμόδιων Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Υποδομών & Μεταφορών ολοκληρώνεται άμεσα η διαδικασία αποζημιώσεων των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες το Δεκέμβριο του 2017.
  3. Αναμόρφωση αρδευτικού δικτύου του Τ.Ο.Ε.Β. Παναιτωλίου: Τέλος, ο κ. Λιβανός έθεσε υπόψη του κ. Καραγιάννη το χρόνιο ζήτημα της αναμόρφωσης του πεπαλαιωμένου αρδευτικού δικτύου του Τ.Ο.Ε.Β. Παναιτωλίου. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής ανάπτυξε στον Γενικό Γραμματέα τα δεδομένα την πρόταση του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, αναφορικά με την αναμόρφωση του εν λόγω δικτύου άρδευσης που αφορά καλλιεργήσιμη έκταση της τάξεως των 30.000 στρεμμάτων.
Διαβάστηκε 2481 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/